Rohkema info nägemiseks:

MELTREM RK OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud ventilatsiooni- ja isolatsioonitöödele, pakkudes lahendusi nii uutele kui ka vanematele hoonetele. Tegutseme peamiselt Saare-, Muhu-, Hiiu- ja Harjumaa piires, kuid oleme avatud töödele ka üle Eesti.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Oleme Eesti inimestele olnud usaldusväärne teenusepakkuja aastast 2013, pakkudes mitmekülgse ja professionaalse meeskonnaga tipptasemel ventilatsioonitorustike ehitust, montaaži ja torude isoleerimist.

MeltRem RK on ettevõte, mis on spetsialiseerunud ventilatsiooni torustike ehitusele, montaazile ning erinevate torustike isolatsioonile. Olgu tegemist uue või vanema hoonega, kus vajatakse ventilatsioonisüsteemi, võite meiega alati ühendust võtta, sest meil on lahendus teie vajadustele.

Pakume professionaalset eramute ventilatsioonilahendust, mis tagab optimaalse õhuvahetuse ja mugavuse eluruumides. Suuremate hoonete puhul on oluline tõhus ventilatsioonisüsteem, mis tagab kõigile elanikele puhta ja värskendava siseõhu.

Ettevõtete ja laoruumide jaoks loome kohandatud ventilatsioonisüsteemid, mis vastavad kõigile nõuetele ja tagavad optimaalsed töötingimused. Täpsete mõõdistustöödega ja professionaalse passitamisega tagame, et teie ventilatsioonisüsteem vastab kõigile standarditele ja nõuetele. Meie kogenud meeskond loob selged ja detailirohked joonised, mis aitavad teil paremini mõista ja jälgida teie hoones kasutatavat ventilatsioonisüsteemi.

Tagame, et teie ventilatsioonisüsteem oleks kaitstud soojuskadude, niiskuse ja tule leviku eest. Rakendame erinevaid isolatsioonimeetodeid, sealhulgas villa-, kooriku- ja plekiga katmist, et tagada tõhus vee ja küttesüsteemide isolatsioon. Pakume mitmekülgseid isolatsioonilahendusi, kasutades erinevaid materjale, nagu villa, koorik, PVC ja plekk.

Kui soovite rohkem teada meie ettevõtte ja pakutavate teenuste kohta, võtke julgelt ühendust. Oleme uhked oma kogemuste üle, mis ulatuvad üle kogu Eesti, eriti tegutsedes Saare-, Muhu-, Hiiu- ja Harjumaa piirkondades. MeltRem RK on Teie usaldusväärne partner ventilatsiooni ja isolatsioonitöödes.

Võtke ühendust ja leiame koos parima lahenduse teie ventilatsioonivajadustele!

uuri lisaks

MELTREM RK OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari L.

MELTREM RK OÜ teeb suurepärase töö ventilatsioonitööde teostamisel. Nende töökvaliteet ja teenindus on alati olnud suurepärased. Väga soovitan!

- Kalle K.

MELTREM RK OÜ on väga usaldusväärne firma, kes teeb täpset ja kvaliteetset tööd. Nende teenused on alati olnud konkurentsivõimelised ja teenindus on alati olnud väga hea.

- Helen H.

Tänan MELTREM RK OÜ't, et nad aitasid meil meie eramu ventilatsiooniprobleemid lahendada. Nende töökvaliteet on alati olnud väga kõrge ja hind soodsate.

Kas teadsite, et õige ventilatsioonisüsteem võib aidata vähendada teie energiakulusid?

Õige ventilatsioonisüsteem on paljudele inimestele võib-olla üllatavalt oluline tegur, kui räägime energiasäästust ning jätkusuutlikust hoonehaldusest. Enamik meist seostab ventilatsiooni vaid õhu vahetamisega siseruumides, kuid tegelikult võib see mängida olulist rolli ka energiatarbimise ja -kulude vähendamisel. Traditsioonilised ventilatsioonisüsteemid võivad olla energiamahukad ning halvasti optimeeritud. Näiteks vanemad süsteemid võivad töötada pidevalt, ilma et võetakse arvesse hetkevajadust. Selline pidev töö võib põhjustada tarbetut energiakulutamist, eriti kui ruumides ei viibi

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas mõjutavad kliimamuutused teie hoone ventilatsioonisüsteemi?

Kliimamuutused on viimastel aastakümnetel muutunud üheks olulisemaks teemaks maailmas ning nende mõju ulatub paljudele valdkondadele, sealhulgas ka ehitiste ven
ssb.ee
Kliimamuutused on viimastel aastakümnetel muutunud üheks olulisemaks teemaks maailmas ning nende mõju ulatub paljudele valdkondadele, sealhulgas ka ehitiste ventilatsioonisüsteemidele. Kui te ei arva, et kliimamuutused võivad mõjutada teie hoone ventilatsiooni, siis mõelge uuesti. Siin on mõned viisid, kuidas kliimamuutused võivad mõjutada teie hoone ventilatsioonisüsteemi ning mida saate teha, et nendega toime tulla. 1. Temperatuurikõikumised ja ventilatsiooni vajadus Kliimamuutused toovad endaga kaasa temperatuurikõikumised ning ekstreemsed ilmastikutingimused. See tähendab, et

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.