Rohkema info nägemiseks:

ACAI ESTONIA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Toodame ja paigaldame moodulkorstnaid, moodulkaminaid ja silikaatpaneele. Meie kogenud meeskond teostab ka korstna renoveerimist ja tulemüüri ehitusi.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Acai Estonia OÜ on spetsialiseerunud küttesüsteemide lahenduste pakkumisele, tuues klientide kodudesse ja äripindadele mugavust, turvalisust ja energiasäästlikkust.

Alates asutamisest oleme keskendunud mitte ainult kvaliteetsete toodete pakkumisele, vaid ka terviklikele lahendustele, mis vastavad meie klientide erinevatele vajadustele. Meie meeskond koosneb kogenud spetsialistidest, kes on pühendunud kvaliteedile ja kliendirahulolule. Oleme investeerinud nende koolitusse ja arengusse, et tagada parimate ja kaasaegsemate tehnoloogiate ning praktikate kasutamine.

Acai Estonia OÜ pakub laia valikut küttesüsteemide lahendusi, mis hõlmavad süsteemide disainimist, paigaldamist ja hooldust. Meie lahendused on välja töötatud selleks, et pakkuda klientidele usaldusväärseid ja jätkusuutlikke võimalusi, mis on kohandatud vastavalt nende erinevatele vajadustele ja eelarvetele. Oleme pühendunud keskkonnasäästlikkusele, valides tooted ja tehnoloogiad, mis aitavad vähendada energiakulu ja keskkonnamõju.

Meie pühendumus kvaliteedile, innovatsioonile ja kliendirahulolule on teinud Acai Estonia OÜ-st usaldusväärse partneri küttesüsteemide lahenduste alal. Iga klient on meie jaoks unikaalne ja me läheneme igale projektile personaalselt, et pakkuda kõige sobivamaid ja tõhusamaid lahendusi. Meie maine räägib enda eest, olles aastate jooksul toonud soojust ja mugavust paljudele kodudele ja äripindadele läbi meie kvaliteetsete toodete ja teenuste.

Võtke meiega ühendust juba täna!

Vaata rohkem

ACAI ESTONIA OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Maret L.

Olen kasutanud nende teenuseid erinevate korstna- ja kaminate projektide jaoks ning nendega on alati lihtsne ja mugav töötada.

- Karl K.

Acai Estonia OÜ on meie jaoks olnud suurepärane koostööpartner. Nad on alati väga abivalmid kuid nõudlikud enda suhtes.

- Katrin P.

Meie uus soojamüür töötab suurepäraselt, hoiab meie kodu soojana ja näeb ka veel stiilne välja.

ACAI ESTONIA OÜ tegevusaruanne 2022

Acai Estonia OÜ on Eesti ettevõte, mis on oma jälje jätnud rahvusvahelisel tasandil. Asutatud 20. juunil 2013, on see ettevõte pühendunud kvaliteetsete kaminasüsteemide paigaldamisele, eriti Rootsis, kus nende teenused on väga nõutud. Acai Estonia OÜ põhitegevusala aruandeaastal oli kaminate paigaldus Rootsis. See tähendab, et nad on spetsialiseerunud kaminasüsteemide paigaldamisele, mis on Rootsi kodudes ja ärihoonetes üha populaarsem. Nende töö hõlmab kõike alates kaminasüsteemide projekteerimisest ja paigaldamisest kuni hoolduse ja remondini. Ettevõtte meeskond koosneb kogenud

Dropdown

kõik artiklid

Silikaat paneel

Silikaatpaneelid on oluline komponent pottsepatöödes, mis lisavad nii esteetilist väärtust kui ka tõhustavad küttesüsteemi toimimist. Need spetsiaalselt valmist
ssb.ee
Silikaatpaneelid on oluline komponent pottsepatöödes, mis lisavad nii esteetilist väärtust kui ka tõhustavad küttesüsteemi toimimist. Need spetsiaalselt valmistatud paneelid pakuvad mitmeid eeliseid, muutes need oluliseks materjaliks ahjude, korstnate ja tulemüüride ehitamisel. Selles artiklis vaatleme lähemalt silikaatpaneelide omadusi, kasutamist ja eeliseid pottsepatööde valdkonnas. Mis on silikaatpaneelid? Silikaatpaneelid on valmistatud mineraalsetest koostisosadest, peamiselt liivast ja lubjast. Need materjalid segatakse omavahel ning pärast vormimist ja kuivamist läbivad paneelid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.