Rohkema info nägemiseks:

TT ELEKTER OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme energialahenduste ettevõte, kes pakub kõike alates päikesepaneelidest ja elektriautode laadijatest kuni koduautomaatika ja ohutu elektritöödeni.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Oleme Teie usaldusväärne partner, kes pakub mitmekülgseid päikeseenergiaga seotud teenuseid. 

TT ELEKTER OÜ pakub kvaliteetseid päikesepaneele, invertereid ja paigaldustarvikuid. Meie professionaalne meeskond aitab Teil leida parima lahenduse vastavalt Teie vajadustele. Meie kogenud spetsialistid aitavad Teil valida päikeseelektrijaama jaoks sobiva võimsuse, vormistavad vajalikud dokumendid ning viivad läbi paigaldustööd erinevat tüüpi katusel, sealhulgas viilkatused (kivikatus, valtsplekk katus, trapetsplekk katus) ja lamekatused.

Soovite ise päikesepaneele paigaldada? Pakume võimalust osta päikesepaneelid koos kõigi vajalike tarvikutega ning jagame Teiega vajalikke juhiseid, et saaksite paigalduse edukalt ise teostada. Teostame nii sise- kui välitöid elektritööde valdkonnas. Pakume projekteerimisteenust ning vormistame kogu vajaliku dokumentatsiooni, et tagada Teie süsteemi sujuv toimimine.

Meie ekspertide meeskond tagab päikesepaneelide professionaalse paigalduse erinevatele katustele, tagades efektiivse energia tootmise ja süsteemi vastupidavuse. Oleme uhked TeltoCharge elektrisõidukite laadijate ametlikud müüjad. Tutvuge meie valikuga ja muutke oma elektrisõidukite laadimine lihtsaks ja efektiivseks. Pakume ka generaatoreid, tagades varugeneraatori olemasolu juhuks, kui on vaja kiiret energiatootmist. Võtke meiega ühendust täpsema info saamiseks.

Oleme siin, et aidata Teil astuda järgmine samm rohelisema tuleviku suunas. Võtke meiega ühendust ja leiame koos parima lahenduse, mis vastab Teie vajadustele ja soovidele.

TT ELEKTER - Teie usaldusväärne partner päikeseenergia valdkonnas!

KONTAKT

TT ELEKTER OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari

Suurepärane teenindus ja kiire lahendus.

- Jaanika

Professionaalne ja abivalmis meeskond.

- Tarmo

Kiire reageerimine ja kvaliteetne töö. Aitäh!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

TT ELEKTER OÜ tegevusaruanne 2023

Aruande perioodil tegutses TT Elekter OÜ elektriinstallatsiooni tööde pea- ja alltöövõtuga ning müüs elektrikaupu.

Dropdown

kõik artiklid

Kodu mugavus ja ohutus elektritööde kaudu

Kodu on paik, kus mugavus kohtub ohutusega, ja elektritööd on võtmeteguriks nende kaksiku saavutamisel. Sise- ja välielektritööd on olulised mitte ainult kodu t
ssb.ee
Kodu on paik, kus mugavus kohtub ohutusega, ja elektritööd on võtmeteguriks nende kaksiku saavutamisel. Sise- ja välielektritööd on olulised mitte ainult kodu toimimise, vaid ka elukvaliteedi tagamisel. Selles artiklis käsitleme, kuidas need tööd mõjutavad meie igapäevaelu, tagades nii sise- kui välistingimustes turvalise ja mugava elektrikasutuse. Siseelektritööd hõlmavad mitmeid olulisi aspekte, mis muudavad meie kodu tõhusaks ja mugavaks paigaks. Alustame kodu südamest - elektripaneelist. Selle korrektne paigaldus ja regulaarne hooldus tagavad, et elektrisüsteem toimib tõrgeteta.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.