Rohkema info nägemiseks:

Advokaadibüroo KPMG Law OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1223; jälgijaid - 36. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta ADVOKAADIBüROO KPMG LAW kohta arvamuslugu!"

Advokaadibüroo KPMG Law OÜ hetkeolukord

Juba 1223 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 36 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga ja kommenteeritud 2 korda.

Tegevusaruanne 2022

Advokaadibüroo KPMG Law pakub täisteenust äriõiguses KPMG sõltumatute ettevõtjate ülemaailmse 144 jurisdiktsiooni hõlmava võrgustiku raames. Meie büroo advokaadid ja eksperdid ning KPMG globaalne ning valdkondade ülene võrgustik võimaldab meil pakkuda kvaliteetset õigusteenust nii kohalikul kui ka rahvusvahelisel tasandil. KPMG Law võrgustikus töötab hetkel ca 3200 juristi/advokaati 84 riigis.

Koostöö KPMG audiitorite ja maksu-, finants-, infotehnoloogia, siseauditi ja muude valdkondade nõustajatega aitab meil töötada välja terviklikke lahendusi klientide ärilistele probleemidele, väljakutsetele ja võimalustele. Loome oma klientidele lisandväärtust, nõustades neid nii tehingutes, projektides kui ka vaidluste lahendamisel.

Mitmed Advokaadibüroo KPMG Law advokaadid ja juristid on saanud hariduse mainekatest USA ja Euroopa ülikoolidest ning on pikaaegse suures traditsioonilises advokaadibüroos töötamise ja laialdase Eesti ja Balti regiooni suuremate ja keerukamate tehingute nõustamise kogemusega või on saanud väga hea erialase valdkonnakogemuse Eesti suurettevõtetest. Rohkem infot meie õigusekspertide, praktiseerimisvaldkondade kui büroo kohta üldiselt leiab advokaadibüroo kodulehelt kpmglaw.ee.

Maailma õigusturge analüüsiv väljaanne The Legal 500 paigutab Advokaadibüroo KPMG Law Eesti juhtivate advokaadibüroode hulka nii äriühinguõiguse ja ühinemis- ning ülevõtmistehingute (M&A), pangandus- ja finantsõiguse, vaidluste lahendamise, tööõiguse, intellektuaalomandi- ja infotehnoloogiaõiguse ning kinnisvara- ja ehitusõiguse praktiseerimisvaldkondades.

Büroo aruandeaasta müügitulu moodustas 996 748 eurot (2020/2021: 1 030 722 eurot) ning kasumiks kujunes 143 823 eurot (2020/2021: 47 870 eurot). Advokaadibüroos töötas aruandeaastal keskmiselt 9 inimest.

Advokaadibüroos on kaks juhatuse liiget.

Advokaadibüroo KPMG Law plaanib järgmiseks majandusaastaks kasvu, pakkudes klientidele suurepärast õigusteenust, kaasates juurde uusi spetsialiste, investeerides kliendisuhetesse ja KPMG võrgustikusisese koostöö arendamisesse. KPMG rahvusvahelise advokaadibüroode võrgustiku kaudu on meil võimalik kliente toetada nende tegemistes ka eksporditurgudel. Kindlate võrgustikusiseste partnerite olemasolu tagab teenusekvaliteedi stabiilsuse ja järjepidevuse ning meie võimekuse pikaajalisemalt investeerida.

Advokaadibüroo KPMG Law OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.