Rohkema info nägemiseks:

NS INVEST OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume meelelahutuslikku bowlingukogemust, tipptasemel radu, turniire ja sõbralikku atmosfääri, kus iga mängija saab luua unustamatuid mälestusi.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast kohta, kus bowlingu keeglite sahin, rahva elavus ja radade sära loovad põnevuse ja meelelahutuse õhkkonna. NS INVEST OÜs ei ole me lihtsalt bowlingusaal; oleme sihtkoht, kus iga täispiht saab tähistamise põhjuseks ja iga mäng on võimalus luua unustamatuid mälestusi.

Meie missioon on lihtne: Pakume elavat bowlinguklubi atmosfääri mitmesuguste uute mängude ja tipptasemel varustusega. Meie klubisse sisse astudes, mis asub ASTRI Keskuse südames Narvas, viiakse teid maailma, kus puhkus kohtub kaubandusega, kus bowlingumäng on tõstetud kunstivormiks ja kus iga külastus tundub erilise sündmusena.

Meie rajad on varustatud viimase tehnoloogiaga, et tagada sujuv bowlingukogemus, olgu sa siis kogenud proff või esmakordne veeretaja. Uute mängude laia valikuga on meie klubi alati meelelahutuse esirinnas, pakkudes väljakutseid ja lõbu igas vanuses ja oskustasemega inimestele.

Meie klubi on rohkem kui lihtsalt mängukoht; see on kogukond, kus õitseb seltsimeelsus ja konkurentsivaim elab. Me korraldame turniire, kus bowlingumängijad igast eluvaldkonnast võistlevad ihaldatud trofee nimel, ja meie hooajaline Bowling Energy Cup on tunnistus meie mängijate kirglikkusest ja pühendumusest.

NS INVEST OÜs usume spordi ja meelelahutuse harmooniasse, võistluse elevusse ja hästi mängitud mängu elegantsi. Seetõttu võtab meie loosung, Strike, Play, Celebrate!, kokku meie brändi olemuse. See on kutse nautida bowlingumängu rõõmu, elada kaasa mänguvaimule ja tähistada iga võiduhetke.

Liitu meiega NS INVEST OÜs, kus iga veeretus on uus seiklus ja iga külastus on meeldejääv kogemus. Avasta sporti ja vaba aja veetmist ühendav täiuslik kooslus ning lase hea tuju valla!

Valmis põnevust kogema? Külasta meid ASTRI Keskuses, Tallinna mnt 41, Narvas, 3. korrusel või võta ühendust aadressil info@bombey.ee, et saada rohkem teavet. Lähme bowlingut mängima!

Kontakt

NS INVEST OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mart M.

Suurepärane teenindus ja meeldiv atmosfäär!

- Jaan P.

Rajad on alati heas korras ja mängimine on nauding!

- Karl S.

Tõeliselt lõbus ja sõbralik koht sõpradega aja veetmiseks!

Miks on bowling ideaalne viis meelelahutuseks?

Bowling on pikka aega olnud armastatud ajaviide, mis toob inimesi kokku dünaamilises ja nauditavas keskkonnas. See on spordiala, mis ületab vanuse, oskuste ja tavalised piirangud, mis võivad piirata pere meelelahutusvõimalusi. Selles postituses uurime, miks bowling paistab silma kui ülim tegevus peredele, kes otsivad lõbu, seltskondlikkust ja sõbralikku konkurentsi. Kaasavus kõigile vanusegruppidele Bowling on haruldane pärl spordi- ja vaba aja maailmas, pakkudes kaasavat keskkonda, kus väikelapsed, teismelised, täiskasvanud ja eakad saavad kõik võrdselt osaleda. Kergekaaluliste pallide,

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas on kaasaaegne bowling ja selle mängimine ajas muutunud?

Bowling on spordiala, millel on pikk ajalugu, ulatudes tagasi iidsete tsivilisatsioonideni. See on sajandite jooksul oluliselt arenenud, muutudes algelisest osa
ssb.ee
Bowling on spordiala, millel on pikk ajalugu, ulatudes tagasi iidsete tsivilisatsioonideni. See on sajandite jooksul oluliselt arenenud, muutudes algelisest osavusmängust kõrgtehnoloogiliseks meelelahutuseks, mida nauditakse kogu maailmas. Ajaloolised kirjed viitavad sellele, et bowling sai alguse iidsest Egiptusest ja Rooma impeeriumist. Mängu varajased vormid hõlmasid esemete viskamist tikkude või kivide pihta eesmärgiga need ümber lüüa. Kaasaegse bowling ajastu algas 1900. aastate alguses Ameerika Ühendriikides, kus see sai populaarseks ajaviiteks. 20. sajandi keskpaika peetakse sageli

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.