Rohkema info nägemiseks:

MESI TARE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1191; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 5+ "Kirjuta MESI TARE OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast kohta, kus traditsiooni võlu kohtub seikluse põnevusega. Mesitare OÜ-s kutsume teid astuma maailma, mis tähistab vanausuliste küla maalähedast ilu, pakkudes teile autentset majutuskogemust, mis on sama ainulaadne kui meeldejääv.

Meie mugavad kodumajutused on lihtsuse ja soojuse tunnistajaks. Meie tare toad on kujundatud pakkumaks teile rahulikku pelgupaika, kajastades möödunud ajastu maalähedast võlu. Kuigi meie köök ja saunad on mineviku peegelduseks, puudub neis jooksev vesi, tagame teie mugavuse kaasaegsete mugavustega, sealhulgas hästi varustatud vannituba värske kaevuveega, mis värskendab ja elustab.

Koosviibimiste jaoks, olgu selleks rõõmus sünnipäevapidu või ettevõtte üritus, meie külalislahke koosolekuruum kaminaga loob täiusliku lava meeldejäävateks hetkedeks. Ja kui öö saabub, pakuvad meie paadimajad Peipsi järve kaldal ökoloogilist peatumist, mis on teeninud EHE kvaliteedimärgi Maaturismi Ühingult. Kujutage ette ööbimist järvel, paadimajas, mis on varustatud saunaga ja kööginurgaga, kus privaatsus ja rahu on teie lähimad kaaslased.

Meie mitmekesised saunaelamused ulatuvad traditsioonilisest ainulaadseni, nagu meie MesiSpa - saunapaat, mis lubab intiimset põgenemist neile, kes otsivad uusi ja põnevaid kogemusi. Ideaalne mesinädalateks või romantiliseks puhkuseks, MesiSpa pakub eraldatust ja võlu, mis teevad viibimise unustamatuks.

Seiklushimulistele südametele pakume palju tegevusi. Alates paadilaenutusest kuni Peipsi kruiisideni ja järvesafariteni, teie uurimisjanu saab kustutatud. Meie missiooniks on pakkuda teile kogemusi, mis mitte ainult ei austaks traditsiooni, vaid sütitaks ka seiklushimu.

Mesitare OÜ-s on meie loosung, Kallista Traditsiooni, Seiklus Ootab! mitte ainult fraas; see on lubadus. Lubadus pakkuda kogemust, mis on kultuurist läbi imbunud, mugavusega ümbritsetud ja seiklusest tulvil. Nii tulge, olge meie külaline ja laske oma teekonna lool lahti rulluda Peipsi järve võlumaastikul.

Hindade ja broneerimispäringute jaoks külastage palun meie Majutus ja Teenused lehti. Teie erakordne põgenemine traditsiooni ja seikluse juurde algab siit, Mesitare OÜ-s.

Kontakt

MESI TARE OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Marko K.

Unustamatu majutus koos rikkalike kultuurikogemustega!

- Liis K.

Ainulaadne võimalus ühendada traditsioon ja seiklus!

- Paul S.

Kallistage seda traditsioonide pärandit ja ärge unustage seiklust!

Kas soovid kogeda ehtsat külaelu ja sukelduda kogukonna südamesse?

Neile, kes igatsevad reisikogemust, mis läheb kaugemale tüüpilisest turistiteest, pakub ehe külaelu kogemus ainulaadset võimalust sukelduda kogukonna südamesse. See on võimalus elada, isegi kui ajutiselt, elu, mis on põimunud kohalike kommete, traditsioonide ja looduse rütmidega. Külaelu iseloomustab sageli aeglasem tempo, tihedamad kogukonnasidemed ja sügav ühendus ümbritseva keskkonnaga. See on maailm, kus iga nägu on tuttav ja iga söögikord on kohaliku toodangu tähistamine. Erinevalt hotellidest või kuurortidest pakuvad külaelukogemused isiklikumat ja intiimsemat pilguheitu kohalike

Dropdown

kõik artiklid

Kas tunned Eesti sauna ajalugu ja tähtsust kohalikus kultuuris?

Saun on oluline osa Eesti kultuurist, mille ajalugu ulatub sajandite taha. See on olnud koht füüsiliseks ja vaimseks puhastumiseks, tähtsateks perekoosviibimist
ssb.ee
Saun on oluline osa Eesti kultuurist, mille ajalugu ulatub sajandite taha. See on olnud koht füüsiliseks ja vaimseks puhastumiseks, tähtsateks perekoosviibimisteks ning isegi oluliste elusündmuste toimumispaigaks. Traditsiooniline Eesti saun ei ole lihtsalt pesemiskoht, vaid püha ruum, mis nõuab austust. Tänapäeval on saun jätkuvalt armastatud osa Eesti elust. See on koht lõõgastumiseks, suhtlemiseks ja igapäevaelu stressist põgenemiseks. Kaasaegsed saunad võivad erineda oma disaini ja kütteviiside poolest, kuid saunakommete põhiprintsiibid on sügavalt juurdunud traditsioonidesse.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.