Rohkema info nägemiseks:

I&T ADVISOR OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 517; jälgijaid - 2. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta I&T ADVISOR OÜ kohta arvamuslugu!"

I&T ADVISOR OÜ hetkeolukord

Juba 517 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

I&T Advisor OÜ on 14.02.2014 asutatud ettevõtte, mille peamiseks tegevuseks on Infotehnoloogia ja Infoturbe alased konsultatsioonid ja auditeerimine. 2023. aasta oli ettevõttel edukas, kuigi toimus väga oluline käibe ning ka kasumi langus. Käibe languse põhjuseks võib lugeda majandusolukorra muutumist aga ka muutusi sektoris. Nagu eelmises majandusaruandes sai prognoositud ei tellitud riigisektoris 2023/2024 enam ISKE auditeid ega eriti ka veel uue metoodika alusel tehtavaid E-ITS auditeid. Sellest tulenevalt vähendasime peaasjalikult allhankijate kaasamist projektidesse mille mõju peaks avalduma 2024/2025 majandusaastal vähenevate kulude näol. Meie spetsialistid viisid 2023/2024 endiselt läbi ISO 27001 sertifitseerimise, resertifitseerimise ja korralisi auditeid ning meie nõustajad osutasid samal ajal ISO 27001 nõustamise ja siseauditi teenuseid meie auditi välistele klientidele. Lisaks teostati mitmeid siseauditeid. Meie eksperdid teostasid ka privaatsuse standardile 27701 siseauditi projekti, mis on uus tegevusharu kus pole varem töid olnud. Õnnestus luua mitmeid uusi kliendi- ja partnersuhteid, mis aitavad meie ettevõtte turupositsiooni paremini kinnistada. Ettevõte on jõudnud stabiilsemasse faasi, kuna olemasolev inimressursiga olulist käibe ja kasumi kasvu saavutada on keeruline. Tööde sesoonsuse tõttu pole täiendava täiskohaga inimressursi kaasamine uute töötajate näol juhtkonna hinnangul endiselt pigem otstarbekas. Pigem nähakse võimalust olemasoleva inimressursi efektiivsemaks kasutamiseks ning majandusolukorra paranedes allhankijate aktiivsemaks kaasamiseks.

2023/2024 majandusaastal proovisime kulusid vähendada, mis peaks oma mõju avaldama 2024/2025 majandusaastal. 2024/2025 majandusaastal plaanime käivet paraneva majandusolukorra ning sektori positiivsete muutuste (E-ITS tellimuste arv on 2024 esimeses pooles oluliselt tõusnud) taustal kasvatada. Allhankijate kasutamise mahu ning sellega kaasnevate kulutuste ning kaasneva käibe suuruse vahel kompromissi leidmine saab olema endiselt võtmeküsimus.

2024/2025 aasta eesmärgiks seame efektiivsuse tõstmise, mis peaks väljenduma suurema käibe aga eelkõige kasvava kasumlikkuse ja kahanevate kulude näol. Majanduse üldisemad väljavaated on võrreldes eelmise aastaga positiivsemad. ISO 27001 aga ka teiste (27701, 22301 jms.) standardite vastu huvi endiselt kasvab. Samuti on huvi kasvanud nii üldiste kui sektori põhiste regulatiivsete infoturbe nõuete alaste auditite ja nõustamisteenuste järele (nt. pangandus, energeetika). Jääme oma prognoosides siiski ettevaatlikuks ja prognoosime 2024/2025 aastaks ca 20% käibe tõusu. Plaanime põhiteenusena jätkata E-ITS ja ISO 27001 metoodika alaste auditi ja nõustamisteenuste osutamist. Perspektiivikama teenuse liinina näeb juhtkond E-ITS auditeerimise teenust avalikule sektorile aga jätkuvalt ka ISO 27001 alaste teenuste (eriti siseauditi teenuste) projektide mahu suurendamist era ja avalikus sektoris.

I&T ADVISOR OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.