Rohkema info nägemiseks:

CORM OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud kõrgekvaliteediliste ehitusmetalltoodete müügile ja keevitusteenuste pakkumisele ehitus- ja kinnisvarasektorile

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

CORM OÜ: Edu ehitamine kvaliteetsete metallidega

Kunagi ammu, Eesti südames, sündis ettevõte, millel oli visioon revolutsiooniliselt muuta metallitööstust. See ettevõte, CORM OÜ, oli lihtsa, kuid võimsa missiooniga: spetsialiseeruda laia valiku metalltoodete müügile, sealhulgas ümaratele torudele, lehtmetalltoodetele, messingule, vaskele ja paljudele teistele, ning pakkuda teenuseid nagu keevitamine, puurimine ja sepatöö.

Algusest peale mõistis CORM OÜ kvaliteedi ja usaldusväärsuse tähtsust. Me teadsime, et meie peamine sihtrühm - ehitus- ja kinnisvarasektori ettevõtted - vajavad oma projektide jaoks kvaliteetseid metalltooteid ja -teenuseid. Nad hindasid usaldusväärsust, kvaliteeti ja suurepärast klienditeenindust ning me olime otsustanud just seda pakkuda.

Aastate jooksul oleme kasvanud ja arenenud, kuid meie pühendumus oma missioonile ja klientidele pole kunagi kõikunud. Oleme laiendanud oma tootevalikut, mis hõlmab nüüd kõike alates nurgarauast kuni karbiteraseni, u-profiilini, talani, t-profiilini ja palju muud. Oleme ka täiustanud oma teenuseid, pakkudes terase ja roostevaba terase, lame raua, ümmarguse raua, nelinurkse raua, armeeringu, roostevaba metalli, alumiiniumi, lõppkorgi ja metallide ning metallimaakide hulgimüüki.

Kuid me pole lihtsalt metallimüügi ettevõte. Oleme oma klientide partner, aidates neil ehitada edu kvaliteetsete metallidega. Oleme pühendunud professionaalide meeskond, kes on kirglikud selle vastu, mida teeme, ja pühendunud parimate toodete ja teenuste pakkumisele oma klientidele.

Täna on CORM OÜ rohkem kui lihtsalt ettevõte. See on sümbol kvaliteedile, usaldusväärsusele ja tipptasemele metallitööstuses. Oleme uhked selle üle, mida oleme saavutanud, kuid veelgi põnevam on see, mida tulevik toob. Oleme pühendunud jätkuvalt uuendustegevusele, kasvule ja oma klientide teenindamisele sama pühendumuse ja kirglikkusega, mis on teinud meist selle, kes me täna oleme.

Nii et, olgu teie ehitus- ja kinnisvarasektori ettevõte, kes otsib kvaliteetseid metalltooteid ja -teenuseid, või klient, kes hindab usaldusväärsust, kvaliteeti ja suurepärast klienditeenindust, kutsume teid meiega kaasa tulema. Koos saame ehitada edu kvaliteetsete metallidega.

CORM OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari-Liis P.

Professionaalne ja sõbralik teenindus, alati valmis aitama.

- Heiki K.

Suurepärane teenindus, kiire reageerimine ja abivalmidus. Kindlasti tuleme tagasi!

- Kaire K.

Kiire ja täpne abi igas küsimuses. Soovitan kindlasti!

CORM OÜ tegevusaruanne 2022

Corm OÜ põhitegevusalaks 2022. aastal oli metalli ja metallprofiilide müük Eestis. 2022. aastal oli Corm OÜ käive 697 242 eurot, puhaskasumiks kujunes aruandeaastal 105 585 eurot. Peamised finantssuhtarvud 2022 2021 Müügitulu (EUR) 697 242 486 627 Puhaskasum (EUR) 105 585 83 642 Maksevõime üldine tase 32 32 Võlakordaja 3% 3% Suhtarvude arvutamise metoodika: Maksevõime üldine tase = käibevarad/ lühiajalised kohustused Võlakordaja = kohustised/ varad Corm OÜ maksevõime üldine tase on väga hea, mis näitab, et ettevõttel on piisavalt vabu vahendeid, et tasuda oma jooksvaid võlakohustusi.

Dropdown

kõik artiklid

Metalli kriitiline roll ehituses

Ehitus- ja kinnisvarasektoris on materiaalide valik üks olulisemaid otsuseid, mis võib määrata projekti edu või ebaõnnestumise. Üks kõige kriitilisemaid ja mitm
ssb.ee
Ehitus- ja kinnisvarasektoris on materiaalide valik üks olulisemaid otsuseid, mis võib määrata projekti edu või ebaõnnestumise. Üks kõige kriitilisemaid ja mitmekülgsemaid materjale selles valdkonnas on metall. Alates müügis olevast nurkraudast kuni u-profiilse karbini on ehitusmetalltoodete kvaliteet ülioluline nii struktuuride tugevuse kui ka projekti vastupidavuse tagamisel. Metall on mitmeotstarbeline materjal, mida kasutatakse laialdaselt ehituses. Seda kasutatakse struktuuriraamistikus, sillaehituses, katustes, vundamentides ja paljudes teistes rakendustes. Ehitusmetalltooted, nagu tala

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.