Rohkema info nägemiseks:

TK KOOLITUSKESKUS OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie missioon on olla usaldatuim partner sisekoolituste ja sündmuste korraldamises kõikidele Eesti ettevõtetele ja rahvusvahelistele organisatsioonidele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

TK Koolituskursus OÜ on ettevõte, mille missiooniks on olla usaldatuimaks partneriks sisekoolituste ja sündmuste korraldamises kõigile Eesti ettevõtetele ja rahvusvahelistele organisatsioonidele. Keskendudes kliendi vajadustele ja soovidele ning pakkudes rätsepatööna valminud teenuseid, on TK Koolituskursus võtnud endale ülesandeks muuta ettevõtete sisekoolitused, konverentsid, kliendisündmused ja motivatsiooniüritused unustamatuteks ja tulemuslikuks kogemusteks.

Üks TK Koolituskursuse kõige olulisemaid väärtusi on kliendikesksus. Meie meeskond teab, et üks suurus ei sobi kõigile ja seetõttu loome iga projekti jaoks individuaalselt kohandatud lahendusi. Olgu tegemist konverentsi, sisekoolituse, kliendisündmuse või motivatsiooniüritusega, meie eesmärk on tagada, et kõik detailid oleksid paigas ja sündmus vastaks täpselt kliendi ootustele. Meie kogemustega professionaalid on valmis kuulama ja nõustama, et tagada igakülgne edukus.

TK Koolituskursus pakub terviklahendust konverentside korraldamiseks, mis hõlmab kõike alates sündmuse kavandamisest kuni teostamiseni. Oleme spetsialiseerunud mitmekesiste konverentside korraldamisele, mis võimaldavad ettevõtetel oma sõnumit ja eesmärke tõhusalt edasi anda. Meie meeskond hoolitseb kõige eest, alates ruumide broneerimisest kuni esinejate ja tehnilise toetuse tagamiseni.

TK Koolituskursus aitab ettevõtetel tõhustada oma töötajate arengut ja oskuste omandamist läbi kohandatud sisekoolituste. Meie koolitusprogrammid on välja töötatud, et vastata täpselt teie ettevõtte vajadustele ja eesmärkidele. Kas soovite arendada juhtimisoskusi, suurendada meeskonnatööd või parandada müügioskusi, meie eksperdid aitavad teil sammu võrra edasi liikuda.

Kliendisündmused on suurepärane võimalus luua tugevaid suhteid oma klientidega ja pakkuda neile meeldejäävat kogemust. TK Koolituskursus loob innovatiivseid ja kohandatud kliendisündmusi, mis aitavad ettevõtetel tõsta oma klientide rahulolu ja lojaalsust. Meie meeskond tegeleb kõigega alates sündmuse kontseptsiooni väljatöötamisest kuni selle täideviimiseni, tagades, et teie kliendid lahkuvad rahulolevana.

Motivatsiooniüritused on võimas vahend töötajate innustamiseks ja motiveerimiseks. TK Koolituskursus aitab teil luua motiveerivaid üritusi, mis toetavad teie meeskonna eesmärke ja tõstavad nende töörahulolu. Olgu tegemist meeskonnasporti, seiklusüritusi või loomingulisi lahendusi pakkuvate üritustega, meie eesmärk on aidata teil luua motiveerivaid kogemusi, mis suurendavad töötajate produktiivsust ja pühendumust.

TK Koolituskursus OÜ on pühendunud pakkuma kõrgekvaliteedilisi sündmusi ja koolitusi, mis vastavad täpselt teie vajadustele. Kui otsite usaldusväärset partnerit, kes aitab teil saavutada oma ettevõtte eesmärke ja pakkuda unustamatuid sündmusi, siis võtke meiega ühendust.

Oleme valmis teiega koostööd tegema ja looma koos teiega edu!

kontakt

TK KOOLITUSKESKUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Priit A.

Meie konverents sujus probleemideta.

- Karl O.

Meie motivatsiooniüritus oli tänu neile väga hea.

- Liis D.

Nad mõistavad rahvusvahelist äri. Soovitan neid kõigile!

TK KOOLITUSKESKUS OÜ tegevusaruanne 2022

TK Koolituskeskus OÜ, mis on tuntud oma praktiliste koolituste, seminaride ja konverentside korraldamise poolest, pidas 2022. aastal silmitsi seisma COVID-19 viirusekriisiga. See aasta oli ettevõttele suur väljakutse, kuid nad suutsid sellest hoolimata edukalt toime tulla ja oma tegevust jätkata. 2022. aastal korraldas TK Koolituskeskus OÜ kokku 15 saaliüritust ja üle 35 veebiürituse. Need üritused olid suunatud peamiselt asutuste ja ettevõtete juhtidele ning spetsialistidele, pakkudes neile võimalust õppida uusi oskusi, vahetada mõtteid ja suhelda oma valdkonna ekspertidega. COVID-19

Dropdown

kõik artiklid

Teriklahendusega konverents - edukate sündmuste võti

Konverentsid on tähtsad sündmused, mis pakuvad ettevõtetele võimalust jagada teavet, suhelda klientide ja partneritega ning luua uusi ärisidemeid. Kuid korralda
ssb.ee
Konverentsid on tähtsad sündmused, mis pakuvad ettevõtetele võimalust jagada teavet, suhelda klientide ja partneritega ning luua uusi ärisidemeid. Kuid korraldades eduka konverentsi, on vajalik palju planeerimist ja ressursse. Siin tuleb mängu terve lahendusega konverents, mis on tõhus viis tagada, et kõik sujub sujuvalt ja sündmus täidab oma eesmärki. Selles artiklis vaatleme, mis on terve lahendusega konverents ja kuidas see võib kasu tuua teie ettevõttele. Terviklahendusega konverents on sündmus, mis on korraldatud ja läbi viidud professionaalse ürituste korraldaja poolt ning hõlmab kõiki

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.