Rohkema info nägemiseks:

HEKAMA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1293; jälgijaid - 7. Arvustusi - 1; Artikleid 2+ "Kirjuta HEKAMA OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

HEKAMA OÜ usub, et suur õues on teie isikliku eepose lõuend. Alates esimesest pedaalilöögist kargel hommikul kuni põnevust tekitava laskumiseni lumisel nõlval on iga hetk suurepärasuse võimalus. Meie missioon on lihtne: pakkuda laia valikut spordikaupu, mis sobivad nii juhuslikele harrastajatele kui ka tõsistele sportlastele. Me pole lihtsalt pood; me oleme teie seikluspartnerid.

Meie hoolikalt valitud jalgrataste valik on loodud vastama iga sõitja vajadustele. Olgu sa maastiku-uurija, maanteesõidu entusiast või lapsele usaldusväärse jalgratta otsija, meil on just sinule sobivad rattad. Meie valikus on kõike alates hübriidratastest kuni linnaratasteni, tagades, et teie sõit on sama ainulaadne kui teie teekond.

Kui aastaajad muutuvad, on HEKAMA OÜ valmis täieliku talispordivarustuse reaga. Liugle suurepärasuse poole meie kvaliteetsete suusasaabaste, uisutega ja suusavarustusega. Iga toode on valitud teie soorituse ja mugavuse parandamiseks, olgu siis tegemist nõlvadest alla kihutamisega või rahuliku maastikusuusatamisega.

Meie ulatuslik lisavarustuse ja varuosade kollektsioon tagab, et teie varustus on alati tipptasemel. Kõrgsoorituslike kassettide, nagu SHIMANO XT M8100, ja hädavajalike tarvikute, nagu Airtrim Sport mask/respiraator, pakkumisega on meil kõik, mida vajate oma varustuse hooldamiseks ja täiendamiseks.

HEKAMA OÜ pakub ka stiilset ja funktsionaalset naiste ja meeste rõivaste valikut, sealhulgas esemeid nagu Daehlie Jakk Extend ja FORCE VISION LADY jalgrattasärk. Meie rõivad on loodud selleks, et hoida teid mugavalt ja hea väljanägemisega, olenemata ilmast või maastikust.

Meie kvaliteedile pühendumise ja väljasõitude kirglikkusega on HEKAMA OÜ pühendunud teie aitamisele Valmistuge Suurepärasuseks! Uurige meie valikut juba täna ja leidke täiuslik varustus oma järgmiseks seikluseks.

Kontakt

HEKAMA OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Marko T.

Suurepärane teenindus ja kvaliteetne varustus!

- Anna P.

Tõeliselt mugavad rõivad ja suurepärased jalgrattad!

- Martin S.

Suurepärane valik ja professionaalne nõustamine!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Milliseid tegureid tuleks arvestada suusasaapaste valimisel, et tagada parim sooritus mäenõlvadel?

Kirglikele suusatajatele algab tipptasemel sooritus nõlvadel õige varustuse valikust. Selle varustuse tuumaks on paar suusasaapaid, mis mitte ainult ei istu mugavalt, vaid ka tõstavad suusatamisoskust. Õiged suusasaapad võivad olla vahe hea ja suurepärase päeva vahel mäel. Suusasaabaste terminoloogia mõistmine Suusasaapad koosnevad kõvast väliskestast toetuseks ja pehmest sisevoodrist mugavuseks. Need on loodud selleks, et edastada su liigutused otse suuskadele, mistõttu on täpne sobivus ülioluline. Suusasaapa flex reiting näitab selle jäikust ja kui palju jõudu on vaja saapa ettepoole

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Safari laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.