Rohkema info nägemiseks:

ECOSAUNA PROJECT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud luksuslike kümblustünnide, traditsiooniliste ja erilahendustega saunade ning kämpingmajade kvaliteetseks tootmiseks.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Ecosauna Project OÜ on ettevõte, mis on võtnud enda südameasjaks luua eksklusiivseid kümblustünne, traditsioonilisi saunasid ja erilahendustega kämpingmaju. Ettevõte on kiiresti kasvanud tänu oma professionaalsele meeskonnale, pikaajalisele kogemusele, hoolikalt valitud materjalidele ja kõrgekvaliteedilisele toodangule. Ecosauna Project OÜ-l on üle 4500m2 tootmispinda, kus valmivad mitte ainult kümblustünnid, vaid ka saunad, kämpingmajad ja teised unikaalsed tooted.

Ettevõte on võtnud enda kanda vastutuse tagada, et nende toodetes kasutatavad materjalid oleksid parimad. Tavapuidust toodete puhul kasutatakse kvaliteetset ja kuivatatud saematerjali, mis tarnitakse Soomest, Rootsist ja osaliselt ka Eestist. Partnerina on valitud Inmedias Res OÜ, kelle ligikaudu 20-aastane puiduvaldkonna kogemus tagab kvaliteedi ja tarnekindluse.

Termopuidust toodete valmistamisel on kasutusel erikuiv männisaematerjal Soome saeveskitest. Koostööpartner Thermoarena OÜ on Eesti suurim termotöötleja, kelle pikaajaline kogemus ja sertifitseeritud tehnoloogia tagavad termopuittoodete kõrge kvaliteedi.

Ecosauna Project OÜ tootmispindadel, millest umbes 800m2 kuulub ainult DeLux kümblustünnide tootmisele ja arendamisele, käib igapäevaselt meisterdamine. Ligikaudu 40-liikmeline meeskond, kellest igaüks on oma ala spetsialist ja pühendunud oma tööle, tagab toodete kõrge kvaliteedi ja unikaalsuse.

Ecosauna Project OÜ tooteid eksporditakse uhkelt üle 30 riiki üle maailma. Nende luksuslikud saunad ja kämpingmajad leiavad kliendid nii kodu- kui välismaal. Ettevõte on uhke selle üle, et nende tooted on valmistatud Eestis, pakkudes kohalikele klientidele ja eksporditurgudele kvaliteetset sauna- ja kämpinguelamust.

Ecosauna Project OÜ on valmis pakkuma parimat sauna- ja kämpinglahendust vastavalt klientide vajadustele. Võta ühendust meie professionaalse meeskonnaga ning avasta, kuidas saame muuta sinu kümbluselamuse unikaalseks ja luksuslikuks. Oleme siin selleks, et rahuldada ka kõige nõudlikumate klientide soove ja tuua nende ellu unustamatuid sauna- ja kämpinguelamusi. Vali Ecosauna Project OÜ - kvaliteet, usaldusväärsus ja luksus ühes paketis!

Haara soojusest, haara kvaliteedist, haara elust, mida väärivad Ecosauna Project OÜ. Võtke meiega ühendust täna või helistage numbril +372 509 1882, et teada saada, kuidas tuua lõõgastumise olemus oma koju.

Uurige lähemalt meie kodulehel!

ECOSAUNA PROJECT OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kristi

Oleme ülirahul tünniga, aitäh!

- Pärt

Saun Frodo on nii hea, et isegi ämm kiidab!

- Laur

Tellisin Ecosauna kümblustünni omale suvilasse. Ei kahetse!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Saunakultuur Eestis ja naaberriikides

Saunakultuur on olnud Eesti rahva südames aastasadu, moodustades osa meie identiteedist ja igapäevaelu rituaalidest. Samasugune kiindumus saunatamise vastu ulatub kaugemale Eesti piiridest, leides kajastust naaberrahvaste saunatraditsioonides. Selles artiklis sukeldume saunakultuuride maailma, uurides, kuidas need Eestis ja naaberrahvaste seas väljenduvad. Eesti saunakultuur on sügavalt juurdunud meie ajalukku ja elustiili. Saunatamine on meie jaoks rohkem kui lihtsalt keha soojendamine; see on rituaal, mis ühendab põlvkondi. Traditsiooniline Eesti saun, tihti ehitatud puidust ja küttega

Dropdown

kõik artiklid

Millega kümblustünni valides arvestama peaks?

Kümblustünni valik on tähtis samm, mis muudab teie õueala mitte ainult funktsionaalseks, vaid ka lõõgastavaks oaasiks. Ecosauna pakub mitmekülgseid ja luksuslik
ssb.ee
Kümblustünni valik on tähtis samm, mis muudab teie õueala mitte ainult funktsionaalseks, vaid ka lõõgastavaks oaasiks. Ecosauna pakub mitmekülgseid ja luksuslikke kümblustünne, kuid enne otsustamist tasub kaaluda mõningaid olulisi aspekte. Kümblustünni materjal mängib olulist rolli selle väljanägemises ja vastupidavuses. Ecosauna kasutab kõrgekvaliteedilist puitu, näiteks kuuske või termotöödeldud mända, tagades mitte ainult visuaalse elegantsuse, vaid ka vastupidavuse ekstreemsetele ilmastikutingimustele. Hea kümblustünni disain peaks ühendama mugavuse ja esteetika. Ecosauna

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.