Rohkema info nägemiseks:

RAX INVEST OÜ

2
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1297; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta RAX INVEST OÜ kohta arvamuslugu!"

RAX INVEST OÜ hetkeolukord

Juba 1297 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

2022.A. majandusaastal jätkus ettevõtte plaanipärane areng, niivõrd kui sellistes oludes võimalik oli. Majutusteenuste osutamise käivet see ei mõjutanud oluliselt, seda tänu siseturismi kasvule ja läti ja leedu puhkajate osakaalu suurenemisele. Toitlustuse poole taastumist aga kahjuks ei ole veel toimunud. Jätkus nn. saunakeskuse ja muude olmega seotud teenuste arendamine.

Basseini asemele hakkasime rajama aastaringset puhkemaja, mis valmib 2023.a. hooajaks.

Kinnisvarainvesteeringutest sõlmiti Naatitsa 3 kinnistu notariaalne asjaõigusleping Austria ettevõtte

Eesti partneritega 14 MV päikesejaama rajamiseks. Huvi on neil veel Naaritsa tee 13 kinnistu vastu, kuid seal tuleb muuta maa sihtotstarve elamumaast tootmismaaks.

Vaatamata keerulisele majanduslikule olukorrale on ettevõte suutnud kõiki oma kohustusi täita ja ka edasi areneda. See jätkub ka 2023. majandusaastal, sest ettevõte on igati jätkusuutlik.

Ettevõtte juhatus on üheliikmeline ja juhatuse liige täidab ka tegevjuhi kohustusi. Ettevõtte juhile töötasu ei maksta, sest ta jäi eelpensionile. Samas on ta ka ettevõtte ainuomanik ja ainus kasusaaja ja jätkab ettevõtte juhtimist ka edaspidi. Ettevõttes oli neli põhitöökohaga töötajat.

RAX INVEST OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.