Rohkema info nägemiseks:

BRIGHTLUX GROUP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme veendunud, et suudame leida igale vajadusele, maitsele ja rahakotile just selle õige ledvalgustus lahenduse.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

Kui otsite professionaalseid ja terviklikke valgustuslahendusi, on Brightlux Group OÜ teie usaldusväärne partner. Meie ettevõte on spetsialiseerunud valgustuse valdkonnas ning pakub mitmeid teenuseid alates konsultatsioonist kuni paigalduseni, ning järelteeninduseni.

Brightlux Group OÜ meeskond pakub professionaalset valgustusalast nõustamist, analüüsides hetkeolukorda ning pakkudes parimaid lahendusi, mis aitavad teil oma valgustusprobleemidele kiiresti ja efektiivselt lahenduse leida. Kasutades tipptasemel Dialux tarkvara, loome visuaalsed 3D projektid, mis annavad teile selge ülevaate uue valgustuslahenduse väljanägemisest.

Me ei mõtle mitte ainult valgustusele, vaid ka teie ettevõtte tulevikule. Seetõttu koostame põhjalikke tasuvusarvutusi, et tagada investeeringu mõtekus ja säästlikkus. Brightlux Group OÜ projektide tasuvusaeg on keskmiselt vaid 2-3 aastat.

Meie meeskonnal on rohkem kui 8 aasta pikkune kogemus valgustuse valdkonnas ning kasutame vaid parimate Euroopa, Hiina ja USA tootjate seadmeid, et tagada teile kvaliteetsed ja vastupidavad lahendused.

Brightlux Group OÜ professionaalne meeskond tagab kiire ja kvaliteetse paigalduse, leides lahendusi ka ettenägematutes olukordades. Lisaks pakume järelteenindust, mille käigus teostame valgustite regulaarseid mõõtmisi, isegi pärast garantiiaja lõppu.

Kui soovite oma valgustuslahendustes teha kvaliteetseid investeeringuid ja tagada oma ettevõttele optimaalse valgustuse, võtke meiega ühendust. Oleme valmis teiega koostööd tegema ja leidma teile parima võimaliku valgustuslahenduse, mis vastab teie vajadustele ja eesmärkidele. Helistage meile juba täna ning laseme valgusel teie teed valgustada.

Võtke meiega ühendust ja leiame teile sobiva lahenduse!

info@brightlux.eu
+372 5650 0750

BRIGHTLUX GROUP OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kati P.

Suurepärane teenindus ja kvaliteetsed valgustuslahendused!

- Ester S.

Nende disainvalgustid on tõeline silmailu! Suurepärane valik.

- Toomas R.

Nende tasuvusanalüüs aitas meil oluliselt säästa energiakuludelt. Soovitan!

BRIGHTLUX GROUP OÜ tegevusaruanne 2022

Brightlux Group OÜ on ettevõte, mis on spetsialiseerunud LED-valgustite paigaldamisele ja müügile. 2022. aastal näitas ettevõte märkimisväärset kasvu, mida kinnitavad ka nende majandusnäitajad ja finantssuhtarvud. Ettevõtte klientideks on peamiselt juriidilised isikud, mis näitab nende suutlikkust pakkuda kvaliteetseid teenuseid suuremahulistes projektides.2022. aastal oli ettevõtte müügitulu 638 473 eurot, mis on märkimisväärne kasv võrreldes 2021. aasta 166 309 euroga. See tähendab, et ettevõtte müügitulu kasvas aastaga 283,9%, samas kui 2021. aastal näitas ettevõte müügitulu kahanemist

Dropdown

kõik artiklid

Valgustuse pikaajaline investeering- Kuidas säästa ja tagada kvaliteet?

Valgustus ei ole ainult valgusallikate paigaldamine ruumidesse; see on investeering, mis võib tuua pikaajalisi sääste ja tagada kvaliteetse valgustuse. Selles a
ssb.ee
Valgustus ei ole ainult valgusallikate paigaldamine ruumidesse; see on investeering, mis võib tuua pikaajalisi sääste ja tagada kvaliteetse valgustuse. Selles artiklis uurime, kuidas Brightlux Group OÜ pakutavad valgustuslahendused muudavad valgustuse pikaajaliseks investeeringuks, mis tasub end kiiresti ära. Enne kui sukeldume sügavamale, mõistame, miks valgustus on oluline investeering. Valgustus mängib suurt rolli nii ärikeskkonna kui ka kodu mugavuse ja tootlikkuse tagamisel. Õige valgustus võib suurendada tööjõu produktiivsust, parandada meeleolu ja vähendada väsimust. Samas võib vale

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.