Rohkema info nägemiseks:

JETMAR OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme elektripaigaldiste kaitse, projekteerimise, ehituse ja hooldusega, pakkudes professionaalseid ja usaldusväärseid lahendusi klientidele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

JETMAR OÜ on ettevõte, mis tõstab energeetika valdkonnas kvaliteedinõudeid uuele tasemele, olles Teie kindel ja usaldusväärne partner insenertehniliste ning töökindlate lahenduste leidmisel. Meie spetsialistid, kellel on rikkalik kogemus, on pühendunud aitama Teil leida optimaalse, töökindla ja säästliku elektripaigaldise, mis vastab täpselt Teie vajadustele.

Meie põhitegevuseks on elektritööd, kuid oleme eelkõige kliendi vajadustele orienteeritud. Alustades Teie lähteülesande koostamisest kuni projekti lõpuleviimiseni, pakume mitmekülgseid teenuseid:

  • Tööprojektide koostamine: Koostame lähteülesande ja kehtivate standardite alusel tööprojekti, tagades, et kõik nõuded on täidetud.

  • Tehniline konsultatsioon: Täpsustame Teie eest ja Teie poolt valitud seadmete kõik vajalikud parameetrid ja tehnilised andmed seadmete tootjaga, et tagada õigustatud valik.

  • Täielik teenusmahukus: Teostame ise kõik projektimahus olevad tööd, korraldame mõõdistamised ning kasutuselevõtu kontrollid.

  • Garantii ja tagasiside: Anname oma töödele ja paigaldatud materjalidele 2 aastase täisgarantii ning oleme avatud Teie tagasisidele, et saaksime koostööd veelgi parendada.

Lisaks elektritöödele koostame tööprojekte piksekaitsepaigaldistele, paigaldame ning hooldame neid vastavalt meie poolt koostatud hooldusjuhendile. Lisaks:

  • Konsultatsioon ja Nõustamine: Teostame elektripaigaldiste käitu, nõustame klienti lähteülesande koostamisel ning aitame koostada elektripaigaldise remondikava.

Oleme tegutsenud Eesti turul alates 2005. aastast ja Soome turul alates 2011. aastast, omades kõiki vajalikke litsentse, registreeringuid ja pädevustunnistusi. Kiiresti arenev, positiivsetele tulemustele orienteeritud ning pidevalt uuendustega kaasas käiv ettevõte, oleme seadnud endale eesmärgiks olla edukaim ja kliendisõbralikum oma tegevusvaldkonnas.

Jetmar OÜ on tõestanud end usaldusväärse partnerina mitmete oluliste projektide juures. Näiteks osalesime edukalt "Kaubamajakas" kaubanduskeskuse laienduse elektritöödes, tagades sujuva energiainfrastruktuuri arenduse. Lisaks oleme panustanud Mohri majade elektritöödesse, mis kujutavad endast märkimisväärset elamuprojekti Pärnus, aadressil Rüütli 23/25. Jetmar OÜ on ka Ulila töökoja ja Karl-Bilder lao- ning kauplusehoone elektritööde eduka teostamise võtmetegur.

Meie kogemused hõlmavad mitmeid valdkondi, olgu selleks kontorihoone elektritööd, näiteks ASB Greenworld Eesti OÜ projekt Nurme külas, või kultuuriinstitutsioonide elektritööd, nagu Miiamilla Lastemuuseum Kadrioru pargis.  Jetmar OÜ on uhke ka osalemise üle E-Piim piimatööstuse tehase elektritöödes Paides, mis mängib olulist rolli piimatööstuse tootmisvõimsuste arendamisel.

JETMAR OÜ on teie usaldusväärne partner energeetika valdkonnas. Võtke meiega ühendust, et arutada oma vajadusi ja leida koos meie ekspertidega parim lahendus, tagades mugava, töökindla ning säästliku elektripaigaldise.

Võtke ühendust ja astume koos samm edasi energiatehniliste lahenduste maailmas!

UURI LISAKS

JETMAR OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Triin P.

Kiired ja professionaalsed elektritööd.

- Kaur T.

Jäin väga rahule nende asjatundlikkusega. Kindel valik elektritöödeks.

- Uku V.

Tõhus suhtlus ja tähtaegadest kinnipidamine.

Elektrilised innovatsioonid: Tee tulevikku JETMARiga

Kas olete kunagi mõelnud, kuidas muuta oma elukeskkond nutikamaks ja energiatõhusamaks? JETMAR OÜ on teejuht elektrilise innovatsiooni maailmas, pakkudes spetsiifilisi lahendusi, mis muudavad teie igapäevaelu lihtsamaks ja säästlikumaks. Juba alates 2005. aastast pole JETMAR OÜ keskendunud mitte ainult elektritöödele, vaid ka uusimatele tehnoloogiatele, mis aitavad kujundada tulevikku. Oleme toonud nutikad lahendused nii Eesti kui ka Soome turule, pakkudes klientidele võimalust juhtida oma elektrisüsteeme nutitelefonide või tahvelarvutite abil. Energiasäästlikud elektripaigaldised Kes

Dropdown

kõik artiklid

JETMAR OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Jetmar on ettevõte, mille peamine tegevusvaldkond on elektriinstallatsioon (EMTAK 4321). Selle ettevõtte teenuste hulka kuuluvad hoonesisesed elektritööd, pr
ssb.ee
OÜ Jetmar on ettevõte, mille peamine tegevusvaldkond on elektriinstallatsioon (EMTAK 4321). Selle ettevõtte teenuste hulka kuuluvad hoonesisesed elektritööd, projekteerimine ja elektripaigaldistele käiduteenuse osutamine. Need teenused moodustavad ettevõtte põhilise teenustegrupi, mis on oluline osa nende igapäevastest tegevustest.2022. aasta majandustulemusi mõjutasid mitmed tegurid. Üks neist oli materjalide ja teenuste hinnatõus, mis on seotud ülemaailmse majandusolukorraga. Teine oluline tegur oli palgatõus, mis oli tingitud inflatsioonist. Lisaks on ettevõte arvestanud võimalike

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.