Rohkema info nägemiseks:

TETSI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1214; jälgijaid - 3. Arvustusi - 2; Artikleid 3+ "Kirjuta TETSI OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

TETSI OÜ on ettevõte, mis pakub unikaalseid toitlustusteenuseid, tuues kokku nii kohalikud maitseelamused kui ka rahvusvahelised toidutrendid. Meie peamine tegevusala hõlmab restorani ja burgeribaari teenuseid, pakkudes klientidele kvaliteetset ja maitseküllast kiirtoitu. Lisaks sellele oleme tuntud Taebla piirkonnas asuva Söögipeatuse poolest, mis on saanud kiireks ja mugavaks kohaks maanteel liikuvatele inimestele, kes soovivad nautida head toitu.

Meie ettevõtte alustas tegevust väikese pereettevõttena, mille eesmärk oli pakkuda kohalikele elanikele ja läbisõitjatele kvaliteetseid toiduelamusi. TETSI OÜ väärtustab kõrgelt oma klientide rahulolu ning pühendub alati parimate toiduvalikute ja teeninduse pakkumisele. Meie toidumenüü on mitmekesine, hõlmates nii traditsioonilisi kui ka uuenduslikke roogasid, mis kõik on valmistatud kvaliteetsetest, värskestest koostisosadest.

Meie meeskond koosneb kogenud ja kirglikest toitlustusprofe ssionaalidest, kes on pühendunud igale detailile, et tagada meeldiv kogemus iga kliendi jaoks. Oleme pidevalt uuendamas oma menüüd ja teenuseid, et vastata muutuvatele maitsetele ja toitumissoovidele.

TETSI OÜ on pidevalt laiendanud oma tegevust, avades uusi toitlustusasutusi ja arendades olemasolevaid, et pakkuda veelgi paremat teenust ja laiendada oma klientide ringi. Oleme tänulikud kõigile oma klientidele ja koostööpartneritele, kes on meid aastate jooksul toetanud ja usaldanud.

Meie visioon on jätkata kasvamist ning pakkuda jätkuvalt kõrgekvaliteedilisi toitlustusteenuseid, mis rikastavad meie kogukonna toidukultuuri ja pakuvad rõõmu iga einega. Täname teid, et olete osa meie loost.

Kontakt

372 5562 3737

TETSI OÜ kontaktid

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Miks valida eestimaise tooraine kasuks?

Parem maitse Kui toit on kasvanud lähiümbruses, saab selle ära korjata alles siis, kui saadus on peaaegu täielikult küpsenud. Valides kohaliku tooraine, võid kindel olla, et see on valminud loomulikul teel, on värske ja tänu sellele külluslikuma maitsega. Süües kohalikku toitu, sööme vastavalt hooajale Näiteks maasikad, kuigi sooviksime süüa neid aastaringselt, on need siiski kõige paremad, kui neid saab osta kohaliku talupidaja käest. Hooajal on need palju täidlasema ja parema maitsega, kui talvel, kui letile on jõudnud sadu kilomeetreid läbinud marjad, mis on korjatud enne, kui need

Dropdown

kõik artiklid

TETSI OÜ tegevusaruanne 2022

Tetsi OÜ on asutatud 19.11.2014 selleks, et luua Taebla alevikku söögikoht. 2015. aasta oktoobris avatigi kiirtoitusid pakkuv
ssb.ee
Tetsi OÜ on asutatud 19.11.2014 selleks, et luua Taebla alevikku söögikoht. 2015. aasta oktoobris avatigi kiirtoitusid pakkuv "Taebla Söögipeatus". Söögikoha avamiseks rajati uus ja hubane hoone, mis sisustati moodsa tehnikaga. 2016. aastal ehitati juurde väliterass. Ettevõtte 2022. majandusaata käibeks kujunes 99 686 eurot ning kasumit teeniti selle juures 24 708 eurot. Tööjõukulud koos sotsiaalmaksudega moodustasid 16 297 eurot. Juhatusele tasusid ei makstud 2023. aastal jätkatakse toitlustusteenuse pakkumisega Taebla Söögipeatuses.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.