Rohkema info nägemiseks:

VÄIKE ROOTSI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Mõrrakuuri peosaal tegeleb sündmuste korraldamise ja kvaliteetse toitlustusteenuse pakkumisega, olles ideaalne valik seminaride, koolituste, pulmade ja sünnipäevade jaoks.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Mõrrakuuri peosaal avab oma uksed unustamatute sündmuste korraldamiseks. Oleme loonud ideaalse koha seminaridele, koolitustele, sünnipäevadele ja pulmadele, asudes Võrtsjärve kauni kaldal. Meie eesmärk on pakkuda mitmekülgset teenust, kus ühinevad hubane atmosfäär, maitsvad road ning professionaalne ürituste korraldamine.

Mõrrakuuri peosaal on rohkem kui lihtsalt sündmuste korraldamise koht. Meie ruumid pakuvad hubast atmosfääri, mis sobib ideaalselt nii seminarideks kui ka pulmadeks. Järvevaated ja maaliline ümbruskond loovad sündmustele ainulaadse õhkkonna.

Toitlustusteenus on meie südameasi. Pakume kvaliteetset toitu, mis valmib värskest toorainest, ja menüü on kohandatav vastavalt teie soovidele. Meie perenaise käe all valmivad maitsed rõhutavad igat sündmust, olles sama erilised kui teie tähtpäev.

Me ei paku lihtsalt ruumi ja toitu, vaid ka professionaalset ürituste korraldamise teenust. Alates ürituste planeerimisest kuni kogu sündmuse jooksul hoolitseme detailide eest. Kogenud meeskond tagab, et teie sündmus kulgeb sujuvalt ja jääb kõigile meelde.

Oleme siin, et teie sündmus oleks unustamatu. Võtke meiega ühendust, rääkige meile oma soovidest, ning leiame koos parima lahenduse teie unikaalseks sündmuseks. Mõrrakuuri peosaal on teie teenistuses, et muuta iga hetk eriliseks ja meeldejäävaks!

Tule avastama Võrtsjärve Mõrrakuuri!

KONTAKT

VÄIKE ROOTSI OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kert O.

Parim koht firmaürituseks. Meeskond oli professionaalne.

- Andres K.

Unustamatu sünnipäevakogemus! Aitäh, Võrtsjärve Mõrrakuur!

- Mari R.

Mõnus atmosfäär ja maitsvad toidud. Soovitan kindlasti!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

VÄIKE ROOTSI OÜ tegevusaruanne 2022

Väike Rootsi OÜ on asutatud 21.01.2015.a. 2022. aastal tegeleti enamasti üritustel kalatoitude ja Võrtsjärve maitsete tutvustamisega. 2023. aastal on plaanis jätkata toitlustamisega ja võimalusel ka kalapüügiga.

Dropdown

kõik artiklid

Unustamatud sündmused Võrtsjärve kaldal

Otsides ideaalset kohta, kus korraldada unustamatuid sündmusi Eestis, ei saa üle ega ümber Võrtsjärve Mõrrakuurist. See kaunis ja maaliline asukoht Võrtsjärve k
ssb.ee
Otsides ideaalset kohta, kus korraldada unustamatuid sündmusi Eestis, ei saa üle ega ümber Võrtsjärve Mõrrakuurist. See kaunis ja maaliline asukoht Võrtsjärve kaldal on tuntud oma võrratute vaadete ja rahu poolest, mis muudavad igasuguse sündmuse eriliseks ja meeldejäävaks kogemuseks. Kui soovite korraldada sündmuse, mis jääb kauaks meelde, siis siin on mõned põhjused, miks Võrtsjärve Mõrrakuur on just teie jaoks sobiv koht. Võrtsjärve Mõrrakuuri asukoht Võrtsjärve kaldal pakub looduslikku ilu ja rahu, mis on lihtsalt võrratud. See on ideaalne koht, kus ühendada sündmuse pidamine loodusega ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.