Rohkema info nägemiseks:

NATURE DESIGN OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Mahepood on veebipood, mis pakub laias valikus orgaanilisi ja ökoloogilisi toiduaineid ning muid keskkonnasõbralikke tooteid. Orgaanilised toiduained on toodetud ilma keemiliste väetiste ja pestitsiidideta ning on seega tervislikumad ja keskkonnasõbralikumad.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Eestis on avatud suurima toiduvalikuga mahepood, mis pakub mitmekülgseid ökotooteid kõigile terviseteadlikele ja keskkonnasõbralikele tarbijatele. See pood on avatud kogu aeg, ööpäevaringselt, vastates ka kõige nõudlikumate klientide vajadustele.

Toortoit on üks valdkond, kus see pood särab eredalt. Toortoitumine on tervisele kasulik ja looduslähedane viis toituda ning siin leiab laia valiku tooteid, mis toetavad seda elustiili. Alates värsketest puu- ja köögiviljadest kuni kõrgekvaliteediliste toidulisanditeni - kõike saab leida ühest kohast.

Toidulisandid on olulised meie keha igapäevase heaolu tagamisel ning see pood pakub laias valikus erinevaid lisandeid, mis aitavad täiendada toitainete puudujääke ja säilitada head tervist.

Väetoid on teine oluline osa tervislikust toitumisest, ning siin saab valida mitmesuguste väetoitude vahel, mis aitavad säilitada energiat ja elujõudu.

Organic Estonia tooted on kindla kvaliteediga ning neid võib leida sellest poest erinevates kategooriates. Alates maitsvatest orgaanilistest jookidest kuni tervislike suupisteteni - kõik on valitud hoolikalt, et tagada kõrge kvaliteet.

Joogid loodusest on ideaalsed janu kustutamiseks ning neid leidub siin mitmesuguste maitsete ja koostisosadega. Kas otsite värskendavat mahla, tervislikku teed või isegi looduslikku kookosvett - see pood pakub neid kõiki.

Kakao ja kookostooted on maiustuste armastajate jaoks paradiis. Leidub mitmeid šokolaadi- ja kookosmaitseid tooteid, mis rõõmustavad iga magusaisu.

Lemmikloomade omanikud ei jää unustatuks, sest siin on ka mitmesuguseid tooteid, mis sobivad teie karvastele sõpradele.

Pähklid on tervislik ja toitev vahepala ning see pood pakub erinevaid sorte ja maitseid.

Tutvu meie tootevalikuga juba täna!

Vaata rohkem

NATURE DESIGN OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari M.

Suurepärane tootevalik, mis on loodud keskkonnasõbralike ja energiasäästlike lahendustega!

- Heidi H.

Väga professionaalne ja tähelepanelik teenindus ning rikkalik valik erinevat tervisekaupa!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

NATURE DESIGN OÜ tegevusaruanne 2022

2022. aastal tegeles OÜ mahekaupade müügiga, mis on üks kiiresti kasvav sektor Eesti majanduses. Selle aasta jooksul suutis ettevõte saavutada märkimisväärse müügikäibe, mis ulatus 380 088 euroni. See on tõestus ettevõtte pühendumusest ja pidevast soovist pakkuda klientidele parimaid tooteid. Majandustegevuse tulemuseks kujunes kasum 14 734 eurot. See on märkimisväärne saavutus, arvestades, et ettevõte on suutnud säilitada stabiilse kasvu hoolimata majanduslikest väljakutsetest, millega paljud ettevõtted on pidanud silmitsi seisma. See näitab, et OÜ on suutnud oma ärimudelit tõhusalt juhtida,

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas on kaunviljad meile kasulikud?

Kaunviljad on paljude jaoks armastatud toiduained, sest need on maitsvad, mitmekesised ning täis kasulikke toitaineid. Kaunviljamaailm sisaldab erinevaid sorte
ssb.ee
Kaunviljad on paljude jaoks armastatud toiduained, sest need on maitsvad, mitmekesised ning täis kasulikke toitaineid. Kaunviljamaailm sisaldab erinevaid sorte läätsi, herneid ja ube, mis pakuvad laia maitsepaletti - alates neutraalsest kartulimekist kuni eriliste pähklimaitsetega. Siin on kaheksa põhjust, miks kaunvili on meie organismile kasulik. Esiteks, kaunviljad on suurepärane valguallikas. Kui järgid taimse toidu põhimõtteid, on kaunviljad asendamatud valguallikad. Nad sisaldavad kõiki asendamatuid aminohappeid, mida meie organism vajab valkude loomiseks. Seetõttu on kaunviljad

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.