Rohkema info nägemiseks:

MULGI EHITUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Mulgi Ehitus pakub Viljandis kvaliteetseid ehitus- ja renoveerimisteenuseid, sealhulgas müüritöid, betoonitöid, puuseppatöid ja viimistlustöid.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Mulgi Ehitus OÜ on Viljandi piirkonna juhtiv ehitusettevõte, mille eesmärk on pakkuda kõrge kvaliteediga ehitus- ja renoveerimislahendusi. Meie missiooniks on luua eluruume ja hooneid, mis vastavad klientide ootustele ja jäävad kestma aastateks.

Meie ettevõte koosneb kogenud ja pühendunud spetsialistidest, kelle seas on ehitusjuhtidest ja projektijuhtidest kuni oskustöölisteni. Meie meeskonna juhid, Rein Kessler, Tarmo Türk ja Sven Tiit, toovad igasse projektisse oma sügava valdkonna teadmise ja kogemuse. Meie eesmärk on tagada, et iga projekt teostatakse professionaalselt ja täpselt, andes igale detailile erilist tähelepanu.

Pakume laia valikut teenuseid, mis hõlmavad kõikide ehitus- ja renoveerimistööde aspekte. Meie teenuste hulka kuuluvad müüritööd, betoonitööd ja puuseppatööd, et luua tugev ja usaldusväärne struktuur. Lisaks pakume katusetöid, krohvitöid ja viimistlustöid, et anda teie hoonele esteetiline ja funktsionaalne täiuslikkus. Meie 3D visualiseerimine aitab teil näha oma projekti lõpptulemust juba enne tööde algust, ning meie ehitustööde seadustamine tagab, et kõik vajalikud dokumendid on korrektselt vormistatud.

Renoveerimine on meie teenuste oluline osa. Meie pakkumised ulatuvad täielikest hoonete ja korterite renoveerimistest kuni soklite, fassaadide ja katuste uuendamiseni. Meie eesmärk on anda olemasolevatele struktuuridele uus elu ja suurendada nende väärtust, samal ajal säilitades nende ajaloolise või arhitektuurilise väärtuse.

Meie ettevõtte edu tugineb pühendumisele kvaliteedile ja kliendi rahulolule. Me usume, et iga projekt on ainulaadne ja vajab personaalset lähenemist. Seetõttu töötame tihedalt koos meie klientidega, et mõista nende vajadusi ja täita nende ootusi. Meie jaoks on oluline mitte ainult töö kvaliteet, vaid ka kliendi usaldusväärsus ja rahulolu.

Kokkuvõttes, Mulgi Ehitus OÜ on teie usaldusväärne partner igasugustes ehitus- ja renoveerimisprojektides. Meie professionaalne meeskond on valmis pakkuma teile parimaid lahendusi, et muuta teie visioon reaalsuseks. Meie töö põhineb kvaliteedil, täpsusel ja kliendi rahulolul, millele saame alati kindel olla.

kodulehele

MULGI EHITUS OÜ kontaktid

5 märki, et sinu korter vajab renoveerimist

Korteri renoveerimine võib olla suur ettevõtmine, kuid õigel ajal tehtud uuendused aitavad vältida tõsisemaid probleeme ning tõsta elamismugavust ja kinnisvara väärtust. Kui märkad mõnda järgmistest märkidest, võib olla aeg kaaluda renoveerimist – ja Mulgi Ehitus on siin, et aidata sul kõiki vajalikke töödega hakkama saada. 1. Kulunud ja vananenud interjöör Kui sinu korteri seinad, põrandad ja laed näevad välja vananenud ja kulunud, on see selge märk, et on aeg uuendamiseks. Vanad tapeedid, plekilised seinad ja kriimustatud põrandad võivad korteri välimust oluliselt mõjutada. Mulgi

Dropdown

kõik artiklid

Kvaliteetne renoveerimine ja restaureerimine: Mulgi Ehitus- Teie usaldusväärne partner igas projektis

Renoveerimine ja renoveerimise projektijuhtimine Renoveerimine on meie teenuste keskmes, kus pakume laia valikut lahendusi alates hoonete ja korterite täiel
ssb.ee
Renoveerimine ja renoveerimise projektijuhtimine Renoveerimine on meie teenuste keskmes, kus pakume laia valikut lahendusi alates hoonete ja korterite täielikust uuendamisest kuni konkreetsete elementide renoveerimiseni. Renoveerimise projektijuhtimine on võtmetähtsusega, et tagada projekti sujuv kulg ja tähtaegade järgimine. Meie projektijuhid koordineerivad kõik etapid, haldavad eelarvet ja jälgivad, et kõik tööde kvaliteedinõuded oleksid täidetud. Hoonete ja korterite renoveerimine Hoonete ja korterite renoveerimine hõlmab kõike alates üldise välimuse ja funktsionaalsuse

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.