Rohkema info nägemiseks:

TOOTMISDETAIL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud kvaliteetsete kummi- ja plasttoodete müügile ning töötlemisele, pakkudes laia valikut tööstuslikke voolikuid, uksekardinaid, lehtkumme ja tehnilisi plasttooteid.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Tootmisdetail OÜ on juhtiv tootmis- ja ehitusettevõtetele suunatud tööstuslike materjalide ja valmistoodete tarnija, kelle peamiseks fookuseks on kummi- ja plasttoodete müük ning töötlemine. Meie ettevõte on pühendunud kvaliteetsete lahenduste pakkumisele mitmekesises valikus, mis hõlmab PVC uksekardinaid, töökohamatte, heliisolatsioonitooteid, lehtkumme (sh CR-Neopreen, NR, NBR, SBR, Silikoon ja paljud teised), samuti tehnilisi plaste nagu PE, PA, PTFE, PUR, PP, PC, PMMA, ABS ja teised.

Ükskõik, kas vajate vastupidavaid PVC uksekardinaid, mugavaid töökohamatte või spetsiaalseid heliisolatsioonitooteid, on meie lai valik mõeldud vastama teie kõige nõudlikumatele vajadustele. Meie kõrgkvaliteetsed lehtkummid pakuvad mitmekülgseid rakendusi, olgu tegu tööstuslike tihendite, isoleerimise või muude spetsiifiliste vajadustega. Lisaks pakume mitmesuguseid tehnilisi plasttooteid, mis vastavad ka kõige rangematele tööstusstandarditele.

Tootmisdetail OÜ võtab uhkusega vastu tellimusi kohandatud kummi- ja plasttoodete valmistamiseks, mis vastavad täpselt teie ettevõtte vajadustele. Meie meeskond on kogenud ja pühendunud, tagades, et teie tellitud tooted vastavad kõrgeimatele standarditele nii materjali kvaliteedi kui ka töötluse osas.

Lisaks meie põhivalikule pakume mitmesuguseid tööstuslikke voolikuid ja rattaid, mis on vastupidavad ning vastavad kõrgeimatele tööstusstandarditele. Meie lai valik võimaldab teil leida täpselt sellised komponendid, mida teie projekt vajab.

Tootmisdetail OÜ on pühendunud tagama kiire ja mugava tarnega, mis võimaldab teil keskenduda oma äritegevusele, teades samas, et teie materjalide tarnega on kõik korras. Meie professionaalne logistikameeskond tagab, et teie tellitud tooted jõuavad õigel ajal õigesse kohta.

Me liigutame oma kvaliteetseid tooteid üle Eesti ning vajadusel ka välisriikidesse, laiendades meie teenuste ulatust ka rahvusvahelisel turul. Olgu teie ettevõte kus tahes maailmas, saate meilt usaldusväärse ja tõhusa partneri oma kummi- ja plasttoodete vajadustele.

Tootmisdetail OÜ on teie usaldusväärne partner kvaliteetsete kummi- ja plastlahenduste osas. Võtke meiega ühendust juba täna, et leida parimad lahendused teie ettevõtte jaoks. Ootame teiega koostööd, tagades samas, et teie projektid on varustatud parimate materjalidega, mis vastavad teie ootustele ja ületavad neid.

Võtke meiega ühendust juba täna!

KONTAKT

TOOTMISDETAIL OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Priit L.

Suurepärased tooted ja kiire tarne! Olen väga rahul PVC uksekardinatega. Kindlasti tellin veel!

- Liina H.

Tootmisdetail OÜ kummi- ja plasttooted on vastupidavad ning vastavad täielikult meie ootustele. Suurepärane teenindus!

- Mart B.

"Tellisin kohandatud plasttooted - täpne töö ja kiire tarne. Hindan nende professionaalsust ja täpsust!

TOOTMISDETAIL OÜ tegevusaruanne 2022

Tootmisdetail OÜ on tööstuslike materjalide ja valmistoodete tarnija, mis on spetsialiseerunud tootmis- ja ehitusettevõtetele. Selle ettevõtte põhitegevus on kummi- ja plasttoodete müük ning töötlemine, pakkudes klientidele laia valikut kvaliteetseid tooteid, mis vastavad nende vajadustele ja eesmärkidele. Tootmisdetail OÜ on pühendunud oma klientide teenindamisele, pakkudes neile parimat võimalikku teenust ja tooteid. Tootmisdetail OÜ on tuntud oma pühendumuse poolest kvaliteedile ja klienditeenindusele. Nad on pühendunud oma toodete ja teenuste pidevale parandamisele, et tagada klientide

Dropdown

kõik artiklid

Tööstuslikud voolikud ja rattad - Olulised komponendid ohutuks ja tõhusaks töökeskkonnaks

Tööstuslikud voolikud ja rattad moodustavad olulise osa mitmetest tööstuslikest protsessidest, kus nii ohutus kui ka tõhusus on üliolulised. Nende komponentide
ssb.ee
Tööstuslikud voolikud ja rattad moodustavad olulise osa mitmetest tööstuslikest protsessidest, kus nii ohutus kui ka tõhusus on üliolulised. Nende komponentide õige valik võib muuta töökeskkonna mitte ainult turvalisemaks, vaid ka oluliselt produktiivsemaks. Meie ettevõte, Tootmisdetail OÜ, pakub laia valikut vastupidavaid tööstuslikke voolikuid ja rattaid, mis vastavad kõrgeimatele standarditele, tagades samal ajal ohutu ja tõhusa töökeskkonna igas tööstusharus. Tööstuses, kus vedelike, gaaside ja kemikaalide käitlemine on igapäevane normaalsus, on ohutus esmatähtis. Meie spetsiaalselt

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.