Rohkema info nägemiseks:

RMK-INVEST OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2141; jälgijaid - 15. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta RMK-INVEST OÜ kohta arvamuslugu!"

RMK-INVEST OÜ hetkeolukord

Juba 2141 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 15 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Osaühingu RMK-Invest põhitegevuseks on mujal liigitamata rajatiste ehitus samuti on ettevõte jätkanud tegevust metallkonstruktsioonide tootmise ja paigaldamisega vastavalt tellimustele.

Põhilised püsikliendigrupid on Eesti siseturul traditsiooniliselt olnud riigiettevõtted, arenevad väike- ja mikroettevõtted. 2022 a. jätkus mõningane turu elavnemine ning suurenes hinnapäringute hulk ning ettevõttel õnnestus säilitada turul kättevõidetud positsioonid.

Käive suurenes võrreldes eelmise perioodiga ligikaudu 255 tuh. euro võrra ja oli 2022. aastal 587 207 eurot. Sellest moodustas mitmesuguste rajatiste ehitus 76% eurot, ülejäänud käive tuli metallkonstruktsioonide tootmisest ja paigaldamisest 21% ning 2% oli kaupade vahendamisest.

Omanike ühise otsusega eelmiste aastate jaotamata kasumist dividendide ei makstud.

Täistööajaga töötajaid on ettevõttes üks ja osalise tööajaga töötajaid on kolm inimest.

Tööjõukulud suurenesid majandusaastal oluliselt, olles 2022 .aastal 45 tuh.eurot samas 2021 aastal olid tööjõukulud 15 tuh.eurot.

2022 aasta tegevuse eest juhatusele preemiat ega juhatuse liikme tasu ei makstud ning soodustusi ei antud.

Osaühing RMK-Invest jätkab samade tegevusvaldkondadega ka järgmistel aastatel

Praeguses kriisi olukorras on majandus-ja tulevikuväljavaadete prognoosimine väga keeruline, aga püüame Eestis saavutatud positsiooni kindlustada ja laiendada

Suure määramatuse keskkonnas on kasulik mõelda kõigile võimalikele olukordadele. See annab aega nendeks valmistuda ja ehk ka sobivaid meetmeid kasutusele võtta.

RMK-INVEST OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.