Rohkema info nägemiseks:

DOT HOLDING OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume klientidele laias valikus erinevaid reklaamtooteid, meeneid, firmakingitusi. Logoga tooted müügiks või kinkimiseks klientidele ja töötajatele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Dot Holding OÜ, loodud aastal 2015, on kiiresti muutumas Eesti ettevõtlusmaastiku nurgakiviks, pakkudes ainulaadseid ja kvaliteetseid tooteid, mis ei ainult ei täida ettevõtete vajadusi, vaid loovad ka emotsioone ja väärtust. Meie eesmärk on mitte ainult rahuldada klientide ootusi, vaid ületada neid, pakkudes mitmekesist valikut tooteid, mis teevad iga päev säravamaks.

Meie kosmeetika- ja hügieenitooted on mõeldud mitte ainult keha hooldamiseks, vaid ka meeldivate emotsioonide tekitamiseks. Pakume ainult parimaid kaubamärke ja kvaliteetseid tooteid, mis tagavad hea enesetunde iga kasutuskorraga. Kvaliteetsed kirjutusvahendid on olulised igas ärivaldkonnas. Meie valikus leidub sulepead, pliiatsid, markerid ja muud, mis muudavad ideede jagamise ja loomise nauditavaks kogemuseks.

Turvalisus on meie prioriteet. Pakume laias valikus kaitsevahendeid, alates esmaabitarvikutest kuni ohutusvestideni, tagamaks, et töökeskkond oleks alati turvaline ja kaitstud. Pakend on esimene asi, mida klient näeb. Seetõttu pakume mitmesuguseid pakendilahendusi, alates stiilsetest kinkekarpidest kuni praktiliste ärilahendusteni, mis muudavad teie brändi mäletatavaks.

 Õige tööriist võib teha imesid. Meie valikus on kvaliteetsed tööriistad ja taskulambid, mis muudavad igapäevased tööülesanded lihtsaks ja tõhusaks. Pakume mitmesuguseid auto tarvikuid ja turvalisuse tagamiseks vajalikke tooteid. Olgu see siis autohooldusvahendid või turvakaamerad, meil on kõik, mida vajate oma sõiduki ja ettevõtte turvalisuse tagamiseks.

Meie pühendumus kvaliteedile ja klientide rahulolule on meid viinud kaugele. Oleme mitte ainult tootjate, vaid ka partnerite ja loovate probleemilahendajatena. Dot Holding OÜ on rohkem kui lihtsalt ettevõte, oleme teie usaldusväärne partner, kes aitab teil saavutada oma eesmärke ja luua erilisi hetki.

Ootame põnevusega võimalust töötada koos teiega, et mõista teie vajadusi ja pakkuda just teie ettevõttele sobivaid tooteid ja lahendusi. Võtke meiega ühendust juba täna ning avastage maailm uute võimaluste ja erakordsete toodetega, mis muudavad teie ettevõtte veelgi edukamaks ja silmapaistvamaks. Dot Holding OÜ - Teie Partner Tootmismaailmas!

Tutvuge tootevalikuga meie veebipoes!

VEEBIPOOD

DOT HOLDING OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kaspar A.

Kvaliteetsed tooeda, hea valik.

- Valli U.

Kiire tarne, soovitan.

- Kerstin H.

Lai tootevalik. Väga kiire tarne .

DOT HOLDING OÜ tegevusaruanne 2022

Dot Holding OÜ on tuntud ettevõte, mille peamiseks tegevusalaks on ärikingituste hulgimüük. Selle ettevõtte tooted on laialdaselt tunnustatud kvaliteedi ja innovatsiooni poolest, mis on aidanud neil luua tugeva kliendibaasi ja saavutada märkimisväärset edu.2022. aastal näitas Dot Holding OÜ märkimisväärset kasvu, kusjuures nende müügitulu oli 469 754 eurot. See on märkimisväärne tõus võrreldes 2021. aasta müügituluga, mis oli 311 648 eurot. See tõestab, et ettevõte on pidevalt kasvav ja arenev, suutes oma tegevust laiendada ja uusi kliente meelitada. Dot Holding OÜ 2022. majandusaasta

Dropdown

kõik artiklid

Korduvkasutatavad joogitopsid teevad teie suveüritused meeldejäävaks ja tõstavad teadlikkust keskkonnakaitsest

Kui te tahate suurendada teadlikkust oma ettevõttest ning tutvustada oma äritegevust uutele inimestele, on logoga plastiktopsid suurepäraseks reklaamtooteks, mi
ssb.ee
Kui te tahate suurendada teadlikkust oma ettevõttest ning tutvustada oma äritegevust uutele inimestele, on logoga plastiktopsid suurepäraseks reklaamtooteks, millega anda edasi oma ettevõtte sõnum, missioon, visioon ja uusim lööklause. Rääkimata sellest, et saate topsile lisada vinge logokujunduse. Meie soovitus on just nimelt korduvkasutatav plastiktops. See on väga soodne investeering, mis teenib ennast kordades tagasi iga kasutusega, sest te annate kliendile otstarbeka asja, tänu millele püsib teie ettevõte hästi meeles. Mida rohkem kordi topsi kasutatakse, seda rohkem võidavad teie

Kommentaarid (1)

Good Day Sir Nitro Trading (Sarl-U) Please send your product price list and catalogue to us; we are interested to buy your products. Contact us on < hanandRodrigo@outlook.com > you are advice to reach to us through our official email for fast and easy communication Regards Mr.Hanand Rodrigo

Dropdown

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.