Rohkema info nägemiseks:

KÄBLIKU PRUULIKODA OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1714; jälgijaid - 2. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta KÄBLIKU PRUULIKODA OÜ kohta arvamuslugu!"

KÄBLIKU PRUULIKODA OÜ hetkeolukord

Juba 1714 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Käbliku Pruulikoda OÜ on asutatud 2015 aastal. Ettevõtte peamiseks tegevusalaks on õlletootmine.

Ettevõtte tegevust juhib juhatus, mis on kolme liikmeline.

2022. aastal oli ettevõtte müügitulu 281 339 eurot, puhaskasum 25 387 eurot (2021 : müügitulu 230 578 eurot , kasum 31 806 eurot).

2022. aastal lepingulisi töötajaid oli ettevõttel 4. Töötasusid maksti kokku 45 119 eurot, sotsiaalmaksu kulu oli 15 591 eurot (2021: palgakulu 28 840, sots.maks 10 435 eurot).

2022 aasta müügitulu suurenemine võrreldes 2021 omaga on hea märk tarbimise taastumisest, kuid mitte veel samale tasemele kui seda oli käsitööõllesektoris 2020 eelnevatel aastatel.

2023 aasta näeb ette majandusraskuste jätkumist maailmas ning seetõttu ei ole mõistlik hetkel teha suuri väljaminekuid ning pikaajalisemad plaanid nagu destilleerimisvarustuse ostmine ning laopinna suurendamine on hetkel veel pausil kuni majanduse seis paraneb ning selle kulutuse risk end õigustab. Kaaluksime seda vaid juhul kui avatakse mõni toetuse programm madala omaosalusega.

Peame suurendama pingutusi saamaks võlglastelt kätte raha, mis kohati on olnud rohkem kui paari kuu kogukäive. Aeglasemad ajad käsitööõlle tarbimises tuleb üle elada pakkudes lepingulise pruuli teenust, mis pakub kiiremat sissetulekut ning võimaldab meil tasuda oma kohustused õigeaegselt. Nii nagu eelnevatel aastatel, tuleb korraldada suvist festivali, mis annab hea ajutise rahasüsti ning võimaldab katta aeglasemast talveperioodist tekkinud kohustused. Ka jätkame suveperioodil Põlvas asuva baari/pizzakoha pidamisega, mis pakub lisasissetulekut ning võimaldab kiiremat kaubakäivet.

Otsime ka võimalust Tallinnas oma toodangu paremaks turustamiseks, nii nagu tegime seda Tartus koos Ihamaru Pizzaga – see annab meile eksklusiivse õiguse pakkuda asutuses meie õlut omamata peaaegu mittemingisugust riski oma ettevõttele juhul kui ettevõtmine ei peaks õnnestuma.

Aasta teises pooles kaalume toodete hinnatõusu, arvestades et mitmed toorained, komponendid ja teenused tootmisel on kallinenud märgatavalt. Samas peab olema sellega ettevaatlik, kuna esimesena hinda tõstes võid võõrandada kliente. Seetõttu võime lükata hinnatõusu veel edasi, kuid mitte hiljemaks kui 1. jaanuar 2024.

KÄBLIKU PRUULIKODA OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.