Rohkema info nägemiseks:

EXOCOOL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 3396; jälgijaid - 6. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta EXOCOOL OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Tõuksimaailm on koht, kus kvaliteet ja vastupidavus kohtuvad elektritõukerataste, elektrirataste, elektrirollerite ja elektrimootorrataste maailmas. Meie põhiväärtuseks on kvaliteet ning meie eesmärk on pakkuda parimat valikut elektrisõidukeid, mis vastavad kõrgeimatele standarditele.

Tõuksimaailma poes saad valida elektritõukerattaid, elektrirattaid ja elektrirolle kümnetelt erinevatelt brändidelt. Oleme ametlikud edasimüüjad tuntud brändidelt nagu Inokim, Kaabo, Xiaomi Mi, Segway Ninebot ja paljud teised. Meie eesmärk on tagada, et iga klient leiaks endale sobiva sõiduki vastavalt oma vajadustele ja eelistustele.

Meie kogenud mehaanikud on spetsialiseerunud elektritõukerataste ja elektrisõidukite remondile ja hooldusele. Oleme teinud üle kümne tuhande erineva remondi ja hoolduse erinevate mudelitega, mis annab meile ainulaadse kogemuse ja teadmised. Pakume kiiret, kvaliteetset ja usaldusväärset teenust, et tagada sinu sõiduki sujuv ja ohutu toimimine.

Lisaks müügile pakume ka elektritõukerataste pikaajalist renti. Saad rentida elektritõukeratast tunniks, päevaks, nädalaks või isegi terveks kuuks. Meie rendimudelid on mugavad, varustatud suurte õhkrehvidega ning mõnedel mudelitel on ka vedrustus, tagamaks mugava sõidukogemuse.

Iga klient on meie jaoks oluline. Meie sõbralik ja professionaalne meeskond aitab sul leida just sinule sobiva elektrisõiduki. Saad tulla meie esinduspoodidesse, katsuda, proovisõitu teha ja saada eksperdilt nõu, et teha informeeritud otsus.

Oleme siin, et pakkuda sulle parimat elektrisõidukite kogemust. Võta meiega ühendust ja leiame koos sulle sobiva elektritõukeratta, elektriratta, elektrirolleri või elektrimootorratta. Tõuksimaailm - Sinu usaldusväärne partner elektrisõidukite maailmas!

Võtke meiega ühendust juba täna!


KONTAKT

EXOCOOL OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Peeter E.

Suurepärane valik elektritõukerattaid ja lisavarustust.

- Markus O.

Teenindus oli kiire ja sõbralik.

- Kati S.

Leidsin poest just endale sobiva elektrirattaga varuosa.

Kas elektritõukerattad on tulevikulinnade transpordivahendiks? Tõuksimaailma ekspertide arvamus.

Elektritõukeratas ja regulatsioonide negatiivne mõju: kuidas säilitada tasakaal kasulikkuse ja ohutuse vahel? Elektrilised kergliikurid nagu elektritõukeratas on kiiresti muutumas üha olulisemaks transpordivahendiks meie ühiskonnas, aidates kaasa efektiivsele ja ökonoomsele liikumisele. Elektrilised tõukerattad on suurepärane viis, kuidas vähendada kasvuhoonegaaside teket ja tagada puhtam keskkond. Lisaks sellele on elektritõukeratas ideaalne liiklusvahend linnas, võimaldades liigelda kiiremini ja paindlikumalt kui autod, trollid ja bussid. Kuigi elektritõukeratas on tõhus ja praktiline

Dropdown

kõik artiklid

Milline on kvaliteetsete ja vastupidavate elektrisõidukite valik Tõuksimaailmas?

Tõuksimaailm – kvaliteet ja vastupidavus elektritõukerataste ja muude elektrisõidukite maailmas Tõuksimaailm on Eesti juhtiv elektritõukerataste ja muude elek
ssb.ee
Tõuksimaailm – kvaliteet ja vastupidavus elektritõukerataste ja muude elektrisõidukite maailmas Tõuksimaailm on Eesti juhtiv elektritõukerataste ja muude elektrisõidukite pood-salong, kus kõik meie müüdavad brändid on ametlikud edasimüüjad ning pakume laia valikut kõrge kvaliteedi ja vastupidavusega elektrisõidukeid. Meie eesmärk on tagada klientidele rõõmsad ja ohutud sõidud ning meie missioon on pakkuda kvaliteetseid ja vastupidavaid elektrisõidukeid, mis sobivad igapäevaseks liiklemiseks. Tõuksimaailma valikus on elektritõukerattad, elektrirattad, elektrirollerid ja elektrimootorrattad.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.