Rohkema info nägemiseks:

MAREKI MÖÖBEL OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie missiooniks on pakkuda Teile kööke ja eritellimusmööblit. Masstoodang ei ole meie leib, pigem oleme suunatud just erineva kodumööbli, köökide ja garderoobide valmistamisele, kus standardmõõtudega asjad ei sobi, ei mahu või on mõni toanurk just selline, mis nõuab erilahendust.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Kas olete kunagi tundnud pettumust mööbliostudel, kui ideaalset eset lihtsalt pole saadaval? Tavalised poed pakuvad massiliselt toodetud mööblit, mis ei sobi alati meie ainulaadsetele vajadustele. Siin astub sisse Mareki Mööbel, teie usaldusväärne partner ja mööbli looja, kes muudab Teie kodu unistusteks reaalsuseks.

Mareki Mööbel sündis kirglikust soovist pakkuda midagi enamat kui masstoodang. Alates 2015. aastast oleme uskunud, et iga kodu on ainulaadne ja väärib kohandatud lahendusi. Meie meeskond koosneb kogenud mööblitootjatest, kellel on üle 20 aasta pikkune kogemus selles valdkonnas. Oleme pühendunud pakkuma kõrgekvaliteedilist eritellimusmööblit, mis vastab täpselt Teie soovidele.

Mareki Mööbel on rohkem kui lihtsalt mööblitootja - me oleme teie isiklikud ruumikujundajad. Meie missiooniks on valmistada unikaalset kööki ja eritellimusmööblit, mis on loodud spetsiaalselt Teie kodu jaoks. Me ei rahuldu standardlahendustega, sest me teame, et iga kodu nõuab erilist tähelepanu ja ainulaadseid mööbliesemeid. Nagu rätsepaülikond, on meie eritellimusmööbel loodud Teie kodu iseärasusi ja mõõtmeid arvestades, tagades täiusliku sobivuse ja visuaalse naudingu.

 Meie kirg ja pühendumus on luua mööbliesemeid, mis mitte ainult ei täida praktilisi vajadusi, vaid loovad ka emotsionaalse ühenduse Teie koduga. Kui soovite midagi enamat kui tavaline mööbel, on Mareki Mööbel Teie jaoks õige valik.

Koduleht

MAREKI MÖÖBEL OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Liis M.

Kõik minu soovid ja ideed täideti täpselt ning mööbel oli kokkulepitud ajaks valmis!

- Tiina P.

Olen Mareki Mööbliga väga rahul - mu köök on imeline!

- Erik K.

Väga meeldiv koostöö ja andekas tiim!

MAREKI MÖÖBEL OÜ tegevusaruanne 2022

Mareki Mööbel OÜ on pühendunud missioonile, mis on jäänud muutumatuks läbi aastate: pakkuda kvaliteetset ja eristuvat eritellimusmööblit, mis on valminud kliendi personaalsest soovist lähtuvalt ja mida masstoodangu müüja ei paku. Meie eesmärk on luua mööblit, mis vastab täpselt kliendi soovile nii mõõtude- kui materjalide poolest. See lähenemine on aidanud meil luua kindla kliendibaasi, mis on ettevõtte jaoks oluline.2022. aasta oli ettevõtte jaoks edukas. Vaatamata materjalide hinnatõusule, suutsime hoida mööbli hinnad klientidele sobivad. See võimaldas meil säilitada olemasoleva

Dropdown

kõik artiklid

Hingega köögimööbel Mareki Mööblilt!

Köök on kodu süda, koht, kus kohtuvad armastus, lõhnad ja naer. Just siin valmivad maitsvad road ja luuakse unustamatuid mälestusi. Selleks, et köök oleks tõeli
ssb.ee
Köök on kodu süda, koht, kus kohtuvad armastus, lõhnad ja naer. Just siin valmivad maitsvad road ja luuakse unustamatuid mälestusi. Selleks, et köök oleks tõeliselt eriline, on oluline valida sobiv mööbel, mis sobituks nii praktiliselt kui ka esteetiliselt. Meie, Mareki Mööbel, oleme siin, et muuta Teie köögist unistuste paik, pakkudes eritellimusel valmistatud köögimööblit, mis vastab täpselt Teie vajadustele ja soovidele. Kas olete kunagi unistanud köögist, mis kajastaks täpselt Teie maitset ja stiili? Meie spetsialistid on siin selleks, et muuta see unistus reaalsuseks. Meie köögimööbel on

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.