Rohkema info nägemiseks:

FERRESTO LASER OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud kvaliteetsete roostevabast terasest, alumiiniumist ja mustast metallist konstruktsioonide valmistamisele, pakkudes tipptasemel lehtmaterjalile laserlõikust, lehtmetalli painutamist ja keermestamist.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Meie ettevõte on spetsialiseerunud kvaliteetsete roostevabast terasest, alumiiniumist ja mustast metallist konstruktsioonide valmistamisele ning oleme uhked, et oleme selles valdkonnas olnud teerajajad alates 2006. aastast. Oleme kogenud ja usaldusväärne partner, kes suudab pakkuda sobivaid lahendusi ka kõige keerulisemate projektide tarbeks.

Meie ettevõte investeerib pidevalt uusimatesse tehnoloogiatesse, mis võimaldavad meil pakkuda parimaid metallilahendusi turul. Oleme spetsialiseerunud erinevate lehtmaterjalide laserlõikusele, mis tagab täpsed ja keerulised lõiked vastavalt teie vajadustele. Lisaks pakume lehtmetalli painutamise ja keermestamise teenuseid, mis võimaldavad meil luua mitmekülgseid ja vastupidavaid konstruktsioone erinevates suurustes ja kujudes.

Meie toodang jõuab laia geograafilise piirkonnani, sealhulgas Skandinaaviasse, Lääne-Euroopasse ja Põhja-Ameerikasse. Oleme uhked, et oleme olnud usaldusväärseks partneriks mitmetele ehitusettevõtetele, aidates neil ellu viia erinevaid projekte alates elamuehitusest kuni spaade, veekeskuste, spordirajatiste ja mänguväljakuteni. Lisaks oleme osutanud teenuseid energeetika- ja masinaehituse valdkonna ettevõtetele ning toodame meditsiinivaldkonnale spetsiaalseid roostevabast terasest lisatarvikuid.

Meie eesmärk on pakkuda täisteenust alates joonisest kuni valmistooteni. Meie kogenud meeskond aitab teil luua kohandatud lahendusi vastavalt teie spetsiifilistele vajadustele ja nõudmistele. Meie kõrgekvaliteedilised metallilahendused on vastupidavad, funktsionaalsed ja vastavad kõrgeimatele standarditele.

Oleme alati valmis pakkuma professionaalset nõustamist ja leidma parima lahenduse sinu projektile. Kui otsid usaldusväärset partnerit metallikonstruktsioonide valmistamiseks, võta meiega ühendust juba täna. Avasta meie kõrgtehnoloogilised metallilahendused, mis vastavad sinu kõrgeimatele ootustele ja vajadustele. Koos loome tulevikku, kus metall saab eluks vajalikuks alustalaks.

Võtke meiega ühendust juba täna!


KONTAKT

FERRESTO LASER OÜ kontaktid

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

FERRESTO LASER OÜ tegevusaruanne 2022

Ferresto Laser OÜ on Eesti ettevõte, mis asutati 13. augustil 2015. aastal. Selle peamine tegevusala on roostevabast terasest, alumiiniumist ja mustast metallist konstruktsioonide valmistamine. Ferresto Laser OÜ on tuntud oma innovaatilise lähenemise poolest, mis võimaldab neil luua sobivaid lahendusi isegi kõige keerulisemate projektide jaoks. Ettevõtte klientide hulka kuuluvad erinevates valdkondades tegutsevad ehitusettevõtted. Ferresto Laser OÜ on olnud oluliseks partneriks paljudes elamuehituse, spaade ja veekeskuste, spordirajatiste ja mänguväljakute projektides. Lisaks

Dropdown

kõik artiklid

Keevitamine – oskusliku käe ja täpse tehnoloogia kooslus

Keevitamine on metallitööde protsess, mida kasutatakse erinevate detailide ja struktuuride kokkupanemiseks. Selle protsessi edukuseks on vaja oskuslikku käsitöö
ssb.ee
Keevitamine on metallitööde protsess, mida kasutatakse erinevate detailide ja struktuuride kokkupanemiseks. Selle protsessi edukuseks on vaja oskuslikku käsitööd ja täpset tehnoloogiat. Esimene samm keevitustööde juures on korralik ettevalmistus. Enne keevitamist tuleb kindlasti puhastada materjali ja eemaldada oksüdeerunud kiht, mis võib mõjutada keevituse tugevust ja kvaliteeti. Samuti tuleb veenduda, et materjalid on korrektselt paigaldatud ja kinnitatud. Keevitamine on protsess, kus erinevaid materjale sulatatakse kokku, et moodustada tugev ja vastupidav liide. Selle protsessi käigus

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.