Rohkema info nägemiseks:

CREATIVE FUEL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 811; jälgijaid - 4. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta CREATIVE FUEL OÜ kohta arvamuslugu!"

CREATIVE FUEL OÜ hetkeolukord

Juba 811 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Creative Fuel OÜ 2022.aasta majandusaasta aruanne on koostatud kooskõlas Eesti finantsaruandluse standardiga. Ettevõtte põhitegevusalaks on ruumide rentimine Kultuurikatlas.

Aruandluse periood on 01.01.2022-31.12.2022.

Ettevõtte aruandeperioodi käive oli 599 799 eurot (2021: 533 620 eurot).

Aruandeperioodi tulemiks oli kasum summas 12 288 eurot (2021: 4 883 eurot).

Creative Fuel OÜ (edaspidi Creative Fuel) on loodud 2015. aastal kui Eesti loovettevõtteid ühendav klaster, mis hõlmab 3 asutanud ettevõtet –

Eesti suurim digilahenduste agentuur ADM Interactive, reklaamiagentuurid Age Reklaam ja Division, lisaks mitmeid väiksemaid ettevõtteid.

Creative Fuel esindab kaasaegset arenguvõimelist loovettevõtlust, meie meeskondadesse kuulub väga palju oma ala parimaid spetsialiste, kelle tegevusalade hulka kuuluvad tööstusdisain, muusika, film, arhitektuur, graafiline disain, teenusedisain, üritusturundus, reklaam, programmeerimine, mobiilsed rakendused, e-kaubandus jpm.

Meie missioon

Creative Fuel Tallinna Kultuurikatlas püüdleb parema ja efektiivsema töökeskkona poole, et maksimeerida võimalusi arendada kolme tegevussuunda - eksporti, haridust ning loovmajanduse idu-ettevõtlust. Klastrina soovime laiendada Eesti noorte võimalusi oma oskuseid realiseerida ning arendada. Selleks teevad ettevõtted koostööd erinevate koolidega, ja püüavad aidata idu-ettevõtteid eduni, peamiselt investeerides neisse oma start-up kiirendi elevatorstartups.com kaudu.

Kultuurikatel

Creative Fuel on oma kodukohaks valinud Kultuurikatla, mis võimaldab meie visiooni täitmiseks vajalikku keskkonda – sh. osapooltele avatud ühisalad töötubade, seminaride, näituste jms korraldamiseks (avatud ka peale tavapärast tööaega ning nädalavahetustel). Kultuurikatlast on inspireeritud ettevõtteid ühendav nimi, tahame ühiselt olla uueks loovkütuseks, mis aitab Eesti loovettevõtteid kasvama panna ning neid edasisel arengul toetada. Creative Fuel OÜ tegevust finantseeritakse osanikettevõtetele töö- ja koostööruumide vahendusest, koolituste ja ürituste korraldamisest ning loomeettevõtlusele arendus- ja konsultatsiooniteenuse pakkumisest. 2022. aastal jätkame missioonist lähtuvate arendustegevuste elluviimist, sh rendipindade haldamine ja arendamine loome-ettevõtete tarbeks.

CREATIVE FUEL OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.