Rohkema info nägemiseks:

MAJA EHITUS OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie kogemustepagas ulatub aastate taha ning pakume kvaliteetset ehitusteenust, mis rajaneb pühendumusel, professionaalsusel ja klientide rahulolul.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Juba aastaid oleme olnud kirglikud oma valdkonna vastu ning oleme uhked selle üle, mida oleme saavutanud. Meie ettevõte on tegutsenud juba aastaid, pakkudes kvaliteetseid teenuseid klientidele, kes soovivad luua oma unistuste kodu või värskendada olemasolevat.

Meie teekond algas paljude aastate eest, kui meie asutajad jagasid kirge ehitus- ja remonditööde vastu. Oleme järjepidevalt kasvanud ja arenenud, pakkudes klientidele kogu paketti alates esimestest visioonidest kuni võtmed kätte lahendusteni.

Korterid ja eramud on meie spetsialiteet ning oleme teinud töid kõikjal - alates kaunilt kujundatud korteritest kuni suurejooneliste eramajadeni. Oleme aidanud klientidel oma kodud muuta isikupärastatud ja funktsionaalseteks ruumideks, kus nad armastavad aega veeta.

Meie meeskond on kogenud siseviimistlustööde eksperdid, kes mõistavad, kuidas muuta tavalised ruumid kauniteks ja hubasteks. Oleme loonud interjööre, mis peegeldavad meie klientide isikupära ja soove.

Meie teekond on olnud täis väljakutseid ja saavutusi, kuid me ei väsi kunagi otsimast uusi võimalusi ja pakkumaks oma klientidele parimaid lahendusi. 

Võtke meiega ühendust:

MAJA EHITUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Külli O.

Nende siseviimistlustööd olid tõeliselt professionaalsed ja täpsed. Meie kodu näeb nüüd välja kaunis ja hubane.

- Andrus T.

Nende meeskond oli kogemustega ja osav ning suutis meie eramu ehitada vastavalt meie soovidele.

- Tarmo P.

Soovitan neid kindlasti aedade ja haljastusega seotud projektide jaoks!

MAJA EHITUS OÜ tegevusaruanne 2022

Maja Ehitus OÜ on Eestis laialdaselt tuntud ja tunnustatud ettevõte, mis on spetsialiseerunud erinevatele ehitus- ja renoveerimistöödele. Nende tegevus ei ole piiratud ühegi konkreetse piirkonnaga, vaid nad pakuvad oma teenuseid kõikjal üle Eesti, olles seeläbi kättesaadavad paljudele klientidele, kes vajavad kvaliteetseid ehitus- ja renoveerimistöid.2022. aasta oli ettevõtte jaoks keeruline, nagu paljudele teistele ettevõtetele üle maailma. Majanduslikud väljakutsed, mis tulenesid globaalsest olukorrast, mõjutasid ka Maja Ehitus OÜ tegevust. Kuid hoolimata kõigist raskustest suutis ettevõte

Dropdown

kõik artiklid

Miks peab terrassi iga aasta õlitama?

Terrassi õlitamine on väga oluline tegevus, et tagada terrassi kvaliteet ja eluiga. Terass on väliskeskkonnas väga hapniku ja vee suhtes tundlik ning seetõttu o
ssb.ee
Terrassi õlitamine on väga oluline tegevus, et tagada terrassi kvaliteet ja eluiga. Terass on väliskeskkonnas väga hapniku ja vee suhtes tundlik ning seetõttu on vaja hoolitseda selle eest, et see vastaks kõikidele vajalikele nõuetele.   Terrassi õlitamine aitab säilitada puitu. Õlitamine kaitseb puitu väliste olude eest, nagu näiteks päikesevalguse, niiskuse ja temperatuuri kõikumised. See hoiab ära puitu kahjustamise, mis muidu võib põhjustada pragusid, hallitust ja mädanemist. See on eriti oluline, kui terrass on valmistatud puust, mis võib kaitse puudumisel pinnast vajuda, praguneb või

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.