Rohkema info nägemiseks:

FONTEREGO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ettevõte spetsialiseerub kaardimängude ja arendusvahendite loomisele, mis on suunatud suhete tugevdamisele ja isiklikule arengule.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus vestlused sütitavad sügavamaid sidemeid, isiklik areng on mänguline teekond ja iga suhtlus on võimalus rohkem teada saada enda ja teiste kohta. FONTEREGO OÜ usub dialoogi ja eneseavastamise transformeerivasse jõusse. 

Meie tootevalik on loodud erinevate sündmuste jaoks. Olgu selleks siis läheduse suurendamine partneriga, mõtlemapanevate ja lõbusate mängude mängimine sõpradega või pere sidemete tugevdamine, meie kaardikomplektid on täiuslikud meeldejäävate hetkede ja püsivate suhete loomiseks.

  • Paaridele: Sukelduge meie 'Megakombo paaridele' või 'Armastuse väljakutse tegevuskaartidesse', et avastada oma suhtes uusi sügavusi usalduse ja armastuse kaudu.
  • Peredele: 'Nimeta midagi MEGAKOMBO' ja 'Kallid kaardid kombo' on kohandatud pakkuma kaasahaaravaid ja harivaid kogemusi peredele lastega.
  • Isiklikuks arenguks: Meie 'Arenduskaardid' ja 'Coaching kaardikombod' on tööriistad coachinguks, enesearendamiseks ja oma potentsiaali avamiseks.
  • Seltskondlikeks koosviibimisteks: Too elu peole meie 'Vestluskaartide kombodega' sõpradele ja ekstreemsetele stsenaariumidele, tagades lõbusa ja meelelahutusliku aja kõigile.

Iga kaardikomplekt on väravaks uuele seiklusele. Need on loodud mitte ainult meelelahutuseks, vaid ka väljakutseks ja inspiratsiooniks. Kutsume teid liituma meie avastusretkega, kus iga tõmmatud kaart viib teid lähemale sellele, mis tõeliselt loeb.

Haara kinni võimalusest parandada oma suhteid ja toita oma hinge FONTEREGO OÜga. Sirvi meie valikut ja leia täiuslik komplekt, et alustada oma teekonda sügavamate sidemete ja isikliku kasvu poole juba täna.

E-Pood

FONTEREGO OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kati

Suhete tugevdamiseks ideaalsed kaardid. Suurepärane abimees!

- Liina

Kaardimängud on avastusretk suhete sügavustesse. Soovitan!

- Jaanika

Sõpradega mängides tunnen, kuidas suhted kasvavad. Tänu!

FONTEREGO OÜ tegevusaruanne 2022

Fonterego OÜ toodab ja müüb kaardimänge, enesearengu- ja õppekaarte. 2023 a. plaanides on tegevuse laiendamine (uued tooted, uued müügivõimalused).

Dropdown

kõik artiklid

5 viisi kuidas muuta õhtusöögid kaasahaaravateks vestluskaartidega

Kujutage ette, et muudate oma rutiinsed pereõhtusöögid kaasahaaravateks, mõtlemapanevateks ja meeldejäävateks kogemusteks. Siin tulevad mängu vestluskaardid. Pa
ssb.ee
Kujutage ette, et muudate oma rutiinsed pereõhtusöögid kaasahaaravateks, mõtlemapanevateks ja meeldejäävateks kogemusteks. Siin tulevad mängu vestluskaardid. Pakkudes lihtsat, kuid võimsat vahendit, et elavdada pere ühtsust õhtusöögilauas. Vestluskaardid on mõtlemapanevate küsimuste kogum, mis on mõeldud sisukate vestluste algatamiseks. Neid kasutatakse tavaliselt vestluste alustamiseks ja sügavamatesse isiklikesse kogemustesse, uskumustesse ja tunnetesse sukeldumiseks. Pereõhtusöögid on kvaliteetaja nurgakivi, pakkudes regulaarset võimalust pereliikmetel kokku tulla, oma päeva jagada ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.