Rohkema info nägemiseks:

DREAM APARTMENT OÜ

2
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume meie külalistele hoolikalt valitud kortereid mõnes linna parimas asukohas. Pakume ka hommikusööki, lõunat ja õhtusööki toateenindusena iga päev.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu - Millist majutust me pakume?

Asudes elava Rotermanni kvartali südames, pakuvad meie korterid erakordset pelgupaika reisijatele, kes otsivad hotellistandardite ja kohaliku elamuse soojuse täiuslikku segu.

Alates hetkest, mil astute meie täielikult sisustatud korteritesse, olete sukeldunud maailma, kus iga detail on loodud teie mugavuseks. Olgu teil linnas lühiajaline visiit või otsite pikaajalist varjupaika, meie majutusvalik alates hubastest mikrokorteritest kuni avarate kahe magamistoaga pühakodadeni on mõeldud teie igale vajadusele vastamiseks.

Haarake vabadus elada oma tingimustel meie täielikult varustatud köökidega. Nautige Tallinna maitseid, kui valmistate kohalikest koostisosadest sööki, või andke järele koduse hommikusöögi lihtsatele naudingutele. Meie korterid on rohkem kui lihtsalt peatuspaik; need on teie kulinaarsete seikluste lõuend.

Privaatsus on Hilltop Apartmentsis esmatähtis. Nautige ühiskasutatavaid ruume nagu köök ja söögiala meeldejäävateks söögikordadeks või lõõgastuge elutoas mõnusa Netflix & chill sessiooni ajal. Avarate ruumidega leiate ideaalse tasakaalu sotsiaalse suhtluse ja isikliku taandumise vahel.

Kogege probleemivaba sisseregistreerimist meie lihtsustatud protsessidega, mis pakuvad teile valikut kontaktivaba saabumise või meie pühendunud kliendisuhete juhi soojast vastuvõtust. Meie pühendumus teie heaolule laieneb COVID-19-turvalisele keskkonnale, tagades rahu meelt kogu teie viibimise vältel.

Hilltop Apartmentsis on mugavus võtmetähtsusega. Iga korter on varustatud kaasaegsete mugavustega, sealhulgas pesumasin, külmik, nuti-TV, kaabelkanalid ja kiire Wi-Fi. Oleme mõelnud kõigele, alates tasuta kohvi ja teest kuni pesukapsliteni, muutes teie viibimise sama muretuks kui nauditavaks.

Broneerige oma peatus meie juures täna ja avastage mugavuse, privaatsuse ja luksuse täiuslik segu Hilltop Apartmentsis – teie unistuste korter ootab!

Vaata rohkem

DREAM APARTMENT OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Liina K.

Stiilne ja puhas korter.

- Marko L.

Väga hea asukoht.

- Anna P.

Hea teenindus.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

5 põhjust eelistada Tallinnas hotellile korterit

Külastades ajaloolist ja elavat Tallinna linna, seisavad reisijad silmitsi valikuga: traditsiooniline hotellipeatus või üha populaarsem korteri üürimine. Selles postituses uurime, miks korter võib olla parem valik noortele professionaalidele, paaridele ja peredele, kes otsivad autentsemat ja mugavamat reisikogemust. Põhjus 1: Isiklik puudutus meeldejäävaks peatumiseks Korteri valimine DREAM APARTMENT OÜ-ga pakub isikupärastatud kogemust, mida hotellid tihti ei suuda pakkuda. Alates eritellimusel sisustusest kuni kohalike soovitusteni võib korteripeatus muuta lihtsa reisi meeldejäävaks

Dropdown

kõik artiklid

Hilltop Apartments - Ideaalne valik nii lühiajaliseks kui ka pikaajaliseks üürimiseks

Stuudiokorterid pakuvad ainulaadset segu lihtsusest, efektiivsusest ja stiilist. Noortele kuni keskealistele professionaalidele, paaridele ja peredele, kes otsi
ssb.ee
Stuudiokorterid pakuvad ainulaadset segu lihtsusest, efektiivsusest ja stiilist. Noortele kuni keskealistele professionaalidele, paaridele ja peredele, kes otsivad hubast eluruumi, mis ühendab kodu põhielemendid asukoha mugavusega, on stuudiokorter suurepärane valik. Strateegiline mööbli paigutus Investeeri mööblisse, mis täidab mitut eesmärki. Diivanvoodi või seinavoodi võib muuta teie eluala ööseks magamistoaks. Otsi laudu, mida saab laiendada söömiseks või laudu, mida saab kokku panna, kui neid ei kasutata. Kasuta ära oma vertikaalset ruumi kõrgete riiulite ja seinale kinnitatud

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.