Rohkema info nägemiseks:

KATUSETOHTER OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Parimaks peame ennast kivi­, plekk ja etnerniitkatuste ehitajana. Meil on pikaajalised kogemused majade välisfassaadide soojustamise,kui ka sisetööde tegemisel.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Oleme pühendunud meeskond, kes tegeleb mitmekülgsete ehitus- ja renoveerimistöödega. Meie tegevusvaldkonnad hõlmavad katuste ehitust ja renoveerimist, fassaadide ehitust ja renoveerimist, üldehitustöid, sisetöid, vihmaveesüsteemide paigaldust, erinevaid plekkseppatöid, katuseakende paigaldust ning uste paigaldust. Meie uhkuseks on kivi-, plekk- ja eterniitkatuste ehitamine, milles omame laialdast kogemust.

Kogemus ja kvaliteet

Meie meeskond on täis kirglikke spetsialiste, kellel on aastatepikkused kogemused katuste ehituses, fassaaditöödes ja üldehituses. Oma valdkonnas oleme eksperdid ning paneme alati rõhku kvaliteedile ja põhjalikkusele. Usaldusväärsus on meie jaoks au sees ning seetõttu anname kõigile meie poolt tehtud töödele garantiid, mis ulatuvad 2 kuni 5 aastani. Teie turvalisus ja rahulolu on meie prioriteet.

Kiire ja taskukohane töö

Lisaks kogemustele on meil ka tugev keskendumine kiirusele ja taskukohasusele. Mõistame, et ehitusprojektid võivad olla nii ajakriitilised kui ka eelarveliselt nõudlikud. Seetõttu pakume kiireid ja konkurentsivõimelisi lahendusi, mis tagavad teie projekti eduka lõpuleviimise. Oleme valmis teie ehitus- ja renoveerimisvajadustega alati kiiresti tegutsema.

Kokkuvõttes oleme meie ettevõte teie usaldusväärne partner kõigis ehitus- ja renoveerimisprojektides. Olgu tegemist katuste, fassaadide, üldehitustööde, sisetööde, vihmaveesüsteemide, plekkseppatööde, katuseakende või uste paigaldusega, võite meile kindel olla, et saate parima kvaliteedi ja kiireima lahenduse. 

Võtke meiega ühendust juba täna!

Vaata rohkem

KATUSETOHTER OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Priit K.

Soovitan seda ettevõtet kõigile, kes vajavad kvaliteetset katuse teenust!

- Mari T.

Ettevõte tegi suurepärast tööd, tagades fassaadi vastupidavuse ja visuaalse atraktiivsuse.

- Jaan S.

Me tellisime ettevõttelt üldehitustööd ja sisetööd ning tulemus oli tõesti muljetavaldav.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

KATUSETOHTER OÜ tegevusaruanne 2022

Katusetohter OÜ on ettevõte, mille põhitegevuseks 2022. aasta majandusaastal oli ehitusteenuste pakkumine ja katusetööd. See on ettevõte, mis on spetsialiseerunud erinevatele ehitustöödele, kuid eriti katusetöödele, pakkudes klientidele kvaliteetseid lahendusi ja teenuseid. Katusetohter OÜ on tuntud oma pühendumuse ja professionaalsuse poolest, mis on aidanud neil saavutada märkimisväärset edu ehitussektoris. Nad on pühendunud oma klientide rahulolu tagamisele, pakkudes neile parimaid võimalikke lahendusi. Uuel majandusaastal on Katusetohter OÜ-l kavas jätkata oma põhitegevusega. See

Dropdown

kõik artiklid

Mida peaks teadma eterniitkatuse paigaldamise kohta?

Katus on kodu üks kõige olulisemaid komponente, mis tagab selle kaitse ilmastiku karmide mõjude eest. Üheks populaarseks katusematerjaliks on eterniit, mis on t
ssb.ee
Katus on kodu üks kõige olulisemaid komponente, mis tagab selle kaitse ilmastiku karmide mõjude eest. Üheks populaarseks katusematerjaliks on eterniit, mis on tuntud oma vastupidavuse ja taskukohasuse poolest. Kui kaalute eterniitkatuse paigaldamist oma kodule või renoveerimist, on oluline mõista selle paigaldamise olulisi aspekte ja nõuandeid. Eterniidi tüübid Eterniitkatuseid on saadaval erinevates tüüpides, sealhulgas asbesttsemendi eterniit ja kiudtsemendi eterniit. Asbesttsemendi eterniit on traditsiooniline valik, kuid sellel võivad olla tervisega seotud riskid, kuna asbest on

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.