Rohkema info nägemiseks:

KINDEL VEDU OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme batuudikeskuste ja meelelahutuslike atraktsioonide pakkumisega igale vanuserühmale.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Meie eesmärk on pakkuda rõõmu ja liikumislusti igale vanusegrupile läbi erinevate batuudikeskuste ja meelelahutuslikke elamusi loovate atraktsioonide. Meie ettevõte keskendub kvaliteetse ja turvalise keskkonna loomisele, kus lapsed ja täiskasvanud saavad koos aktiivselt aega veeta ja oma füüsilist vormi parandada.

Pakume erinevaid teenuseid ja elamusi, mis sobivad igale vanusegrupile. Meie batuudikeskustes leidub mitmeid atraktsioone – alates klassikalistest batuutidest kuni mitmesuguste seiklusrajateni, mis panevad proovile nii oskused kui julguse. Lisaks oleme loonud spetsiaalsed alad väikelastele, kus nad saavad turvaliselt mängida ja oma esimesi hüppeid teha. Samuti korraldame sünnipäevapidusid ja erinevaid üritusi, et iga külaline saaks tähistada oma tähtpäeva unustamatult.

Oleme uhked selle üle, et meie keskused on saanud tunnustust nii külastajatelt kui ka kohalikelt kogukondadelt. Pühendume pidevalt oma teenuste arendamisele, et pakkuda veelgi paremat kogemust. Iga päev panustame sellesse, et meie atraktsioonid oleksid kaasaegsed ja turvalised ning et meie töötajad oleksid sõbralikud ja abivalmid. Meie missioon on hoida rõõm ja liikumine osa igapäevaelust, pakkudes inimestele võimalust põgeneda rutiinist ja avastada aktiivse eluviisi rõõmu.

Kutsume kõiki külastama meie keskusi ja kogema ise, kuidas lõbu ja liikumine saavad üheks elamuslikuks tervikuks. Meie jaoks on oluline, et iga külastus oleks meeldejääv ja täis positiivseid emotsioone, sest just need hetked loovad parimad mälestused.

Kontakt

KINDEL VEDU OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Maris T.

Puhas ja turvaline keskkond, kus saab kogu perega aktiivselt aega veeta.

- Kristi K.

Ideaalne koht sünnipäeva pidamiseks – lapsed olid rõõmsad ja tegevust jagus kõigile.

- Lehar P.

Mõnus koht, kus lapsed saavad energiat välja elada ja ise natuke rahu nautida.

KINDEL VEDU OÜ tegevusaruanne 2023

Aastaaruanne kajastab Kindel Vedu OÜ majandustegevust perioodil 01.01.2023- 31.12.2023. 2023. aasta tähtsamad sündmused: 1. Ettevõte sai aastal 2023 kasumit 2290 eurot. 2. Ettevõte laienes ning saadi juurde uusi kliente. 2024. aasta plaanid 1. Jätkata majandustegevust. 2. Hankida juurde uusi kliente.

Dropdown

kõik artiklid

Mille poolest sobib batuudi rentimine igas vanuses külalistele?

Kui soovite korraldada meeldejääva peo, võib valitud meelelahutus teha suure vahe. Maailmas, kus otsitakse üha enam ainulaadseid ja kaasahaaravaid tegevusi, või
ssb.ee
Kui soovite korraldada meeldejääva peo, võib valitud meelelahutus teha suure vahe. Maailmas, kus otsitakse üha enam ainulaadseid ja kaasahaaravaid tegevusi, võib batuudi rentimine tõsta teie ürituse lõbu ja põnevuse uutesse kõrgustesse. Siin on viis veenvat põhjust, miks batuut peaks olema teie järgmise peo nimekirja tipus. Unustamatu lõbu igas vanuses Batuudid ei ole ainult lastele; need pakuvad ainulaadset meelelahutusvormi, mida saavad nautida kõik vanuses külalised. Alates väikelastest kuni täiskasvanuteni, igaüks võib osaleda hüppamise rõõmus. Batuudid on universaalselt meeldivad,

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.