Rohkema info nägemiseks:

PINNAD-PUHTAKS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie ettevõte tegeleb pindade puhastamisega sooda-, klaasi- ja liivapritsiga ning pakume ka keevituse ja survepesu teenuseid, tagades pinna ideaalse seisukorra.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

Pinnad-Puhtaks OÜ on teie usaldusväärne partner pindade puhastamisel ja metallitöödel. Meie peamine fookus on pindade puhastamine sooda-, klaasi- ja liivapritsiga, kus me valime alati kõige sobilikuma abrasiivi, mis vastab täpselt teie pinna vajadustele. Lisaks pakume ka keevituse ja survepesu teenuseid, et teie projekt saaks lõpuni viidud professionaalselt ja hoolikalt.

Meie eesmärk on pakkuda kvaliteetset teenust, mis vastab täpselt teie ootustele. Sõltumata sellest, kas vajate pindade puhastamist, metallitöid või mõlemat, oleme valmis teid aitama. Meie ekspertide meeskond on kogenud ja koolitatud, et tagada parim tulemus igale projektile.

Üks meie tugevusi on individuaalne lähenemine. Mõistame, et iga klient ja iga projekt on erinev, seega läheme alati igale tööle individuaalselt. Teie soovid ja vajadused on meie jaoks prioriteet, ja me teeme kõik endast oleneva, et need täielikult rahuldada.

Kui otsite professionaalset partnerit pindade puhastamisel, metallitöödel, keevitustöödel või survepesul, siis ärge kartke meiega ühendust võtta. Meie meeskond on valmis teie küsimustele vastama ja teie projekti ellu viima.

Võtke meiega ühendust ja leiame sulle sobiva lahenduse!

kontakt

PINNAD-PUHTAKS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Karl S.

Lasin paadi ära puhastada. Olen väga rahul teenusega. Paat on nagu uus.

- Mart R.

Liivaprits oli väga tõhus. Nüüd saan hakata autot värvima.

- Raul P.

Nende survepesu tõi esile meie terrassi endise hiilguse!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

PINNAD-PUHTAKS OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Pinnad-Puhtaks on Eesti ettevõte, mis on spetsialiseerunud erinevatele puhastusteenustele, sealhulgas sooda-, klaasi-, kuivjää- ja liivapritsi teenustele, samuti survepesu teenusele. Nende teenused on hinnatud nii era- kui ka äriklientide seas, kes hindavad kvaliteetset ja professionaalset puhastusteenust.2022. aasta majandusaasta andmete põhjal oli OÜ Pinnad-Puhtaks müügitulu 93,9 tuhat eurot. See on märkimisväärne summa, mis näitab ettevõtte stabiilsust ja jätkusuutlikkust. Siiski tuleb märkida, et ettevõtte kahjumiks kujunes 8,5 tuhat eurot. See võib olla tingitud mitmetest teguritest,

Dropdown

kõik artiklid

Ära viivita fassaadipesuga!

Kodu fassaad on esimene asi, mida külastajad ja möödujad märkavad, tehes sellest maja välimuse ühe olulisema elemendi. Kahjuks on fassaadid pidevalt ilmastiku j
ssb.ee
Kodu fassaad on esimene asi, mida külastajad ja möödujad märkavad, tehes sellest maja välimuse ühe olulisema elemendi. Kahjuks on fassaadid pidevalt ilmastiku ja keskkonnategurite mõju all, mis võib aja jooksul põhjustada määrdumist, hallitust, vetikaid ja muud kahjustust. Siinkohal tuleb appi fassaadipesu, mis aitab hoida sinu kodu värskena aastaringselt. Selles artiklis vaatleme, miks on oluline mitte viivitada fassaadipesuga. Esimamulje- kui keegi sinu koju või äriettevõttesse saabub, on esimene mulje, mille nad saavad, seotud fassaadiga. Räpane või kahjustatud fassaad võib jätta halva

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.