Rohkema info nägemiseks:

SUNDAY DESIGN OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 295; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta SUNDAY DESIGN OÜ kohta arvamuslugu!"

SUNDAY DESIGN OÜ hetkeolukord

Juba 295 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Sunday Design OÜ on asutatud 18.04.2016.

Sunday Design OÜ on loodud eesmärgiga pakkuda disainiuuringute läbiviimise teenuseid, disaini- ja arendusteenuseid, disainisprintide läbiviimist ja disainijuhtimise teenust. Ettevõte tegutseb disainmõtlemise, teenusedisaini ja inimkeskse disainipõhimõtetest lähtuvalt, uurides, luues, arendades ja testides tooteid ning teenuseid kasutajakesksuse põhimõtteid järgides. Oleme ettevõtte tegevuse käigus oluliseks pidanud uute teenuste ja toodete väljatöötamisel kasutajaintervjuude läbiviimist, prototüüpide loomist ja lahenduste testimist ning iteratsioonides arendamist, et tulemused oleksid kasutajasõbralikud ja lahendaksid inimeste vajadusi ja probleeme, hoides kokku hilisemas arendusetapis arendusele kuluvaid summasid ja aega.

Sunday Design'i missioon on luua tänu disainmõtlemisele ja teenusedisainile suuremat teadlikkust disainimeetoditest ja väärtust läbi probleemide lahendamise, luues tooteid ja teenused, mille järele inimestel nende igapäevaelus vajadus on.

Sunday Design'i visioon on olla 2025.aastaks arvestatav disainiuuringute partner kohalikul turul.

Ettevõtte põhiväärtused on kasutajakesksus, hüpoteeside testimine maksimaalselt lihtsal ja kiirel viisil ning disainmõtlemise ja teenusedisaini juurutamine klientide ja partnerite hulgas laiemalt, et disaini- ja teenusedisainialast teadlikkust suurendada. Oleme hooliv, tähelepanelik ja aus partner oma klientidele, tehes koostööd siirast soovist läbi disaini maailma parandada.

2022.a tegevusaruanne: 2022.aastal jätkus uue toote turule toomine ja toote sobivuse testimine vastavalt valitud kliendisegmendile, millega kaasnesid investeeringud.

Üks suurematest projektidest oli koostöö Peruu ettevõttega Intercorp, kellele produtseeriti ja toodeti Eestit tutvustav videoklipp Intercorpi ettevõtte-sisemiseks kasutamiseks FEST22 raames. Lisaks jätkus koostöö Poola firmaga innovatsiooniauhindade (Innovation in Policy Awards) tutvustuse ja promo osas.

2022.aastal muutus pärast osanike koosolekut ettevõtte juhatus. Juhatusest kutsuti prioriteetide muutumisel tagasi juhatuse liige Rannar Laur.

2023.a plaanib ettevõte jätkata käimasolevate projektide elluviimist ja lisaprojektide algatamist, samuti on plaanis külalisloengud ülikoolides.

SUNDAY DESIGN OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.