Rohkema info nägemiseks:

WANAWIISI EHITUS OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Wanawiisi tegeleb projektidega, kus ehitusfüüsika kohtub esteetikaga. Vanade hoonete taastamisel lähtume materjali sobivusest ajastu ja konstruktsiooniga.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Savi ja lubi - looduslikud materjalid, ajatu ilu ja jätkusuutlikkus kombineerituna ehitusfüüsikaga. Just nende põhimõtete järgi toimib Wanawiisi ehitus OÜ. 

Wanawiisi ehitus OÜ on võtnud oma missiooniks taastada vanu savihooneid, hoides seeläbi elus saviehituse rikkalikku pärandit. Oleme uhked, et oleme täna Eesti ainus ettevõte, mis on spetsialiseerunud savihoonete renoveerimisele. Meie teekond sai alguse 2016. aastal, kuid meie meeskonna kogemus ulatub juba aastasse 2006.

Wanawiisi Ehitus OÜ asutaja Malvo on olnud ehitusmaailmas tegutsev juba aastaid. Talvel tegi ta siseviimistlustöid ja suvel krohvis fassaade nii Eestis kui Soomes, kasutades tänapäevaseid ehitusmaterjale. Kuid 2013. aastal otsustas Malvo teha radikaalse kannapöörde, asudes õppima Tartu Ülikooli Viljandi Kultuuriakadeemia rahvusliku ehituse erialale. Ta soovis liikuda edasi pärandehituse suunas ja naasta juurte juurde, avastades sellega seotud põneva maailma.

Aastal 2015 avastas Malvo enda jaoks savi ja lubja ehitusmaterjalidena, mis köitsid teda oma loodusliku ilu ja jätkusuutlikkusega. Juba järgmisel aastal, 2016. aastal, sai asutatud Wanawiisi ehitus OÜ, mille peamine eesmärk oli pakkuda kvaliteetset savi- ja lubikrohvi paigaldusteenust.

Wanawiisi Ehitus OÜ pakub mitmeid teenuseid, mis põhinevad savi ja lubja kasutamisel. Oleme eksperdid savi- ja lubikrohvi paigaldamisel, millega anname teie interjööridele ja fassaadidele unikaalse ja autentse ilme. Taastame vanu savihooneid, säilitades nende ajaloolise väärtuse ja väärikuse. Töötame pärandiobjektidega, aidates säilitada ja taastada meie ehituspärandit.

Kui otsite professionaalset savi- ja lubikrohvi paigaldust või soovite taastada vanu savihooneid, siis ärge kartke meiega ühendust võtta. Leiame alati parima lahenduse, mis vastab teie vajadustele ja säilitab loodusliku ilu ning jätkusuutlikkuse põhimõtted.

Wanawiisi ehitus OÜ - teie partner looduslike ehituslahenduste maailmas.

Võtke meiega ühendust juba täna!

KONTAKT

WANAWIISI EHITUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jane K.

Nad suutsid säilitada hoone ajaloolise iseloomu ja kasutasid savi- ja lubikrohve, mis annavad ruumidele sooja ja loodusliku tunde. Meie kodu pole nüüd mitte ainult kaunis, vaid ka keskkonnasõbralikum. Suur tänu Wanawiisi meeskonnale!

- Anna-Liisa K.

Ma armastan seda looduslikku tunnet, mida krohv interjööri toob, ja tean, et olen teinud keskkonnasõbraliku valiku. Soovitan Wanawiisi kõigile, kes otsivad looduslikku siseviimistlust.

- Jüri T.

Nende pühendumus ja oskus säilitada hoone ajalooline ilu olid muljetavaldavad. Nüüd on savihoone taas kasutusel ja see näeb välja parem kui kunagi varem. Olen tänulik Wanawiisi meeskonnale selle imelise töö eest

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Miks valida looduslik siseviimistlus?

Kodu on koht, kus soovime end turvaliselt tunda ning kus meie isiklikud maitse-eelistused ja stiil saavad väljenduda. Üks viis, kuidas teha oma kodu eriliseks ja keskkonnasõbralikuks, on kasutada looduslikku siseviimistlust. See mitte ainult ei anna ruumidele unikaalset ilmet, vaid aitab ka kaasa säästlikule ja jätkusuutlikule eluviisile. Looduslik siseviimistlus hõlmab endas naturaalsete materjalide kasutamist interjööri kujunduses. Ühed sellistest materjalidest on savi- ja lubikrohvid, mis on olnud ehituses kasutusel juba aastasadu. Need krohvid pakuvad mitmeid eeliseid. Savi- ja lubikrohv

Dropdown

kõik artiklid

Miks renoveerida savihooneid?

Eesti maastikul leidub palju ajaloolisi savihooneid, mis on osa meie kultuuripärandist ja räägivad lugusid minevikust. Nende hoonete renoveerimine on oluline ül
ssb.ee
Eesti maastikul leidub palju ajaloolisi savihooneid, mis on osa meie kultuuripärandist ja räägivad lugusid minevikust. Nende hoonete renoveerimine on oluline ülesanne, mis aitab säilitada meie ehituspärandit ning tagada nende jätkuva eksistentsi tulevastele põlvedele. Wanawiisi ehitus OÜ on võtnud endale missiooniks savihoonete renoveerimise ning aitab taaselustada ajaloolisi aardeid. Savihooned on osa meie kultuurilisest pärandist ning nende säilitamine ja renoveerimine aitab säilitada Eesti ajaloolist identiteeti. Savihooned on valmistatud looduslikest materjalidest ja nende renoveerimine

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.