Rohkema info nägemiseks:

CARRESTORATION OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume teile võimalust taaselustada oma unistuste sõiduk meie põhjaliku remondi, keretööde, keevituse ja metallitöödega.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast autotööstuse tipptaseme koju, kus iga sõiduk jutustab loo ja iga taastamine on meistriteos. CARRESTORATION OÜs ei ole me lihtsalt mehaanikud; me oleme automobiiliajaloo hoidjad, pühendunud teie kallihinnaliste sõidukite endise hiilguse taastamisele. Meie missioon on lihtne: spetsialiseeruda autode taastamisele, luua hämmastavaid metallidisaini töid ja pakkuda tipptasemel liivapritsitöid, mis räägivad kvaliteedi ja meisterlikkuse keelt.

Meie teekond algas kirglikest autodest ja visioonist säilitada klassikaliste autode pärandit. Mõistame, et auto on enamat kui lihtsalt transpordivahend; see on lõuend, mis peegeldab selle ajastu leidlikkust ja vaimu. Seetõttu läheneme igale projektile traditsiooniliste tehnikate ja kaasaegse innovatsiooni seguga, tagades, et iga sõiduk näeb mitte ainult laitmatu välja, vaid toimib ka veatult.

Olgu teil soov anda uus elu vanale aardele või kohandada kaasaegset sõitu, meie oskuslike käsitööliste meeskond on varustatud kõigi ainulaadse autotaastamise aspektidega. Alates peenest kere- ja värvitööst kuni keerukate metallitöödeni ja täpse liivapritsini, me ei jäta kivi kivi peale pööramata, et pakkuda tipptaset.

Kogege muutuse maagiat, kui pöörame teie armastatud auto aega tagasi. Usaldage meie asjatundlikkust, et pakkuda taastamiskogemust, mis on sama ainulaadne ja eristuv kui sõidukid, mida me taaselustame. 

uuri lisaks

CARRESTORATION OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mart G

Kiire ja täpne töö.

- Jaan J

Suurepärane töökvaliteet ja professionaalne teenindus!

- Priit O

Suur tänu meeskonnale imelise töö eest.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Klassikaliste autode taastamise kunst

Klassikaliste autode taastamine on enam kui hobi; see on kunstivorm, mis püüab kinni autonduse ajaloo olemuse ja isikliku väljenduse. Entusiastide, kollektsionääride ja muuseumide jaoks peitub võlu sõiduki loo, möödaniku meisterlikkuse ja ajaloo tükikese elluäratamise väljakutses. Klassikalise auto taastamine on isiklik ja tihti emotsionaalne teekond. See on tee, mis on sillutatud kannatlikkuse, pühendumuse ja detailidele tähelepanu pööramisega. Õige sõiduki leidmisest kuni viimaste lihvide andmiseni on iga samm tunnistuseks taastaja kirglikkusele ja oskustele. Taastamisprotsess Iga

Dropdown

kõik artiklid

Metallidisain autode kohandamisel

Autode kohandamise kunst on tunnistus autoentusiastide ja taastajate loovusest ning insenerioskustest, mida nad toovad klassikaliste sõidukite maailma. Metallid
ssb.ee
Autode kohandamise kunst on tunnistus autoentusiastide ja taastajate loovusest ning insenerioskustest, mida nad toovad klassikaliste sõidukite maailma. Metallidisain on autode kohandamise oluline aspekt, mis ühendab esteetikat funktsionaalsusega, andes elu ainulaadsetele ja isikupärastatud sõidukitele, mis peegeldavad nende omanike kirge ja visiooni. Kohandatud metallitöö autode disainis ei ole ainult auto välimuse muutmine; see on kunstiteos, mis peab vastu ajaproovile. See hõlmab keerulisi protsesse nagu metalli vormimine, keevitamine ja viimistlemine, mis nõuavad kõrgetasemelist oskust ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.