Rohkema info nägemiseks:

MELDANWOOD OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme eritellimusmööbli valmistamisega nii eraisikutele kui ka ettevõtetele üle Eesti. Lisaks ekspordime toodangut ka välismaale (Juvi.fi).

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

MeldanWood OÜ, asutatud 2016. aastal, on spetsialiseerunud eritellimusmööbli valmistamisele, pakkudes kvaliteetseid ja ainulaadseid lahendusi nii eraisikutele kui ettevõtetele kogu Eestis. Meie eesmärk on luua mööbel, mis sobib täpselt teie vajadustega, kombineerides praktilisuse ja esteetilise disaini.

Oleme kollektiiv, millel on kogemust ja pühendumust. Meie meeskonna liikmetel on üle 30 aasta töökogemust, mis tagab, et suudame leida teie vajadustele parimad lahendused. Alustasime tegevust 2016. aastal, et pakkuda klientidele eritellimusmööblit, mis on hoolikalt kavandatud ja valmistatud just nende soovide järgi. Meie töö ei piirdu ainult kohalike projektidega, vaid ekspordime oma tooteid ka välismaale, näiteks Juvi.fi kaudu, tuues meie kvaliteedi ja disainilahendused rahvusvahelisele turule.

Meie teenused hõlmavad täielikku lähenemist iga kliendi vajadusele. Meie töötajad tulevad isiklikult teie juurde, et mõista teie soove ja nõudmisi, tagades, et iga detaili osas arvestatakse teie eelistusi. Mööbli kujundamisel lähtume alati teie vajadustest ja pakume ka enda ideid, et saavutada parim tulemus. Peale esmast konsultatsiooni koostame täpsed 3D joonised ja esitame hinnapakkumise, et tagada selgus ja läbipaistvus kogu protsessi vältel.

Meie prioriteediks on hoida toote valmimise tähtajad lühikesed ja kliendisõbralikud. Pärast mööbli valmistamist pakume ka paigaldusteenust, et tagada, et kõik sujub sujuvalt ja vastavalt teie ootustele. Usume, et meie töö ei lõpe lihtsalt mööbli valmistamisega – oleme siin, et tagada teie täielik rahulolu ja pakkuda teile parimat võimalikku teenust.

Kui soovite meie teenustest rohkem teada või soovite alustada koostööd, võtke meiega ühendust telefoni või e-posti teel. Meie professionaalne ja sõbralik meeskond on alati valmis aitama ja vastama kõikidele teie küsimustele.

kodulehele

MELDANWOOD OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Sander J.

Professionaalne lähenemine ja suurepärane lõpptulemus. Minu uus mööbel on just selline, nagu soovisime.

- Jaan K.

Kliendikeskne teenindus ja suurepärane lõpptulemus. Mööbel on täpselt nagu soovisime. Soovitan kindlasti!

- Karl R.

Töö tehti kiiresti ja kvaliteetselt. Soovitan, kui otsite usaldusväärset eritellimusmööbli tootjat.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

MELDANWOOD OÜ tegevusaruanne 2023

MeldanWood OÜ asutati 30.09.2016 a. Ettevõtte tegeleb eritellimisel valmistatud mööbli valmistamisega. Tellijateks nii eraisikud kui ettevõtted. Ettevõte on jätkusuutlik.

Dropdown

kõik artiklid

5 nõuannet unistuste köögi kujundamiseks

Unistuste köögi kujundamine on teekond, kus funktsionaalsus seguneb isikliku stiiliga. Köök on koht, kus saate luua, lõbustada ja mälestusi jäädvustada. Siin on
ssb.ee
Unistuste köögi kujundamine on teekond, kus funktsionaalsus seguneb isikliku stiiliga. Köök on koht, kus saate luua, lõbustada ja mälestusi jäädvustada. Siin on viis olulist nõuannet, mis aitavad teil kujundada köögi, mis mitte ainult ei vasta teie vajadustele, vaid peegeldab ka teie isikupära. Oma ruumi ja vajaduste mõistmine Alustage oma praeguse köögi paigutuse hindamisest. Kaaluge köögi töökolmnurka — pliidi, kraanikausi ja külmiku vahelise teekonna optimeerimist. Tõhusaks toiduvalmistamiseks on oluline, et see ruum oleks hästi korraldatud. Mõelge, kuidas te köögis liigute ja milline

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.