Rohkema info nägemiseks:

PLUS CATERING OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume kvaliteetset cateringi, võimalust tellida tooteid e-poest ning külastada hubaseid kohvikuid, pakkudes klientidele toiduelamust Eesti talutoodete ja rustikaalse stiili abil.
Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Liis Suuressaar

Tänan teid veelkord suurepärane peo eest! Toit oli lihtsalt imeline!

Hirvest räägiti veel mitu päeva ning need suupisted – vau! Samuti oli teenindus väga hea.

Nii naerusuiseid ja toredaid ettekandja näeb Eestis harva.

Paljud meie külalistest küsisid juba kontakti, mida me ka lahkesti jagasime. 🙂

- Kerstin Ramjalg

Plus Catering lubab ainult plusse ja neid ka saab ja rohkemgi veel.

Väga, väga maitsev grillmenüü, väga ettenägelik ja profesionaalne meeskond, kes oskab Sinust sammukene ette näha ja kannab hoolt asjade eest, mille peale ei oskagi ise tulla.

Oli üritusel alati olemas ja kandis hoolt, et külalistel oleks hea, jäädes ise märkamatuks.

Siiralt soovitan!

- Kersti Liiva

Cateringi teenus üritusel oli suurepärane, nii toit kui ka teenindus.

Toidud olid maitsvad ja kogu üritus toimus just nagu ühes peenes restoranis. Üritusel osalejatelt saime palju kiitvat ja tunnustavat tagasisidet, muuhulgas aitas sellele kaasa ka kõik mis oli seotud toiduga, serveerimisega, interjöör jm.

Inimesed ütlesid, et oli stiilne ja samas hubase olekuga pidu.

Veel kord aitäh!

PLUS CATERING OÜ tegevusaruanne 2022

Plus Catering OÜ on Eestis asuv ettevõte, mis on spetsialiseerunud cateringi teenuste pakkumisele erinevatel üritustel üle kogu riigi. Alates väikestest koosviibimistest kuni suurte korporatiivsete sündmusteni, Plus Catering OÜ on tuntud oma kõrgekvaliteedilise teeninduse ja maitseelamuste pakkumise poolest. Ettevõte on juba aastaid tegutsenud ja on jätkuvalt aktiivne, pakkudes klientidele järjepidevalt uusi ja huvitavaid toiduelamusi. Plus Catering OÜ on pühendunud oma klientide rahulolu tagamisele, pakkudes neile mitte ainult maitsvat toitu, vaid ka professionaalset ja sõbralikku

Dropdown

kõik artiklid

Naudi terviklikku toiduelamust Plus Cateringi cateringi, e-poe ja kohvikute kaudu!

Kas soovid korraldada erilist sündmust, mis jääks kauaks meelde? Siis on Plus Catering just see, mida vajad! Meie ettevõte pakub mitmekülgset toiduelamust läbi:
ssb.ee
Kas soovid korraldada erilist sündmust, mis jääks kauaks meelde? Siis on Plus Catering just see, mida vajad! Meie ettevõte pakub mitmekülgset toiduelamust läbi: catering, e-poe ja kohvikute. Olenemata sellest, kas soovid tellida toitu oma sündmusele, osta maitsvaid tooteid meie e-poest või külastada meie hubaseid kohvikuid, leiad meie juurest alati midagi erilist. Meie peakokk Rando Volkov on inspireeritud Eesti metsadest ja toiduainerikkusest põhjala aladel ning tema loodud näidismenüüd on täis ainulaadseid maitseid. Plus Catering on loodud rustikaalses võtmes, kasutades nii roogades kui ka

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.