Rohkema info nägemiseks:

MERKLICH EHITUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 5583; jälgijaid - 1. Arvustusi - 1; Artikleid 4+ "Kirjuta MERKLICH EHITUS OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Meie ettevõtte põhitegevus hõlmab mitmekülgseid ehitusteenuseid, kus kogemus on meie tugevaimaks liitlaseks. Oleme Tartumaal juurdunud ettevõte, kuid meie haaratus ulatub kaugemale - tegutseme üle Eesti.

Oleme tihedas koostöös klientidega, et leida alati kõige kiirem ja ökonoomsem lahendus ehitamiseks. Meie konsultatsioonid ja soovitused on alati Teie käsutuses.

Meie ehitusteenused on suunatud eelkõige eraisikutele, kes soovivad alustada uut ehitusprojekti, teha juurdeehitust või tuua värskust olemasolevatele ruumidele renoveerimise teel. Oleme valdkonna eksperdid, kes pakuvad kvaliteetset tööd taskukohase hinnaga.

Kõige olulisem - meie tööle saate kindel olla, sest pakume garantiid! Teie unistused on meie ülesanne ellu viia.

Võta meiega ühendust!

Vaata rohkem

MERKLICH EHITUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari K.

Nad renoveerisid meie vana maja alates vundamendi ehitusest kuni katuse paigaldamiseni. Nüüd on meie kodu parem kui kunagi varem. Soovitan neid kõigile, kes vajavad ehitusteenuseid.

- Jaan H.

Nad tegid suurepärast tööd, parandades meie kodu soojusamist ja viies läbi vajaliku remondi. Lisaks paigaldasid nad uue põranda, mis muutis kogu maja ilme märkimisväärselt.

- Andres S.

Kui otsustasime lammutada vana garaaži, pöördusime selle ettevõtte poole ja nad ei petnud meid. Lammutustöö sujus suurepäraselt ning meil oli võimalus näha nende meeskonna oskusi ja kogemusi.

Miks tuleks maja projekteerisel jälgida paiknevust ilmakaarte suhtes?

Maja projekteerimisel tuleb ilmakaare suhtes arvestada järgmist: Päikese paiknemine: Maja projekteerimisel tuleb arvestada, kus paikneb päike ja milline on päikesekiirguse intensiivsus erinevatel aegadel. See aitab teil määrata, milline on maja vajalik valgustus ja soojusvarustus, samuti aitab see vähendada päikesekiirguse tõttu tekkivat soojust. Tuul: Tuul võib mõjutada maja konstruktsiooni, eriti kui see on ehitatud avatud alale. Seetõttu on oluline tuult arvestades projekteerida piisavalt tugevad seinad ja aknad, et vältida maja vigastusi ja kahjustusi. Sademed: Ilmakaare suhtes

Dropdown

kõik artiklid

Mida arvestada lammutustöödel?

Lammutustöödel arvestades tuleks järgida järgmist: Luba ja litsents: Enne lammutamise alustamist on oluline veenduda, et teil on vajalikud lubad ja litsen
ssb.ee
Lammutustöödel arvestades tuleks järgida järgmist: Luba ja litsents: Enne lammutamise alustamist on oluline veenduda, et teil on vajalikud lubad ja litsentsid. Ohutus: Lammutamise ajal tuleb järgida rangeid ohutusnõudeid, et vältida vigastusi ja kahju. Töötajad peaksid kandma sobivat kaitsevarustust, nagu kaitseprillid, kõrvaklapid, jne. Samuti tuleb tagada, et lammutatav hoone ei kahjusta naaberhoonete turvalisust ja stabiilsust. Jäätmed: Lammutamise ajal tekivad suures kogused jäätmeid, mida tuleb korralikult sorteerida ja kõrvaldada, et vältida keskkonnaprobleeme. Koostöö

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.