Rohkema info nägemiseks:

VIILUP UURINGUD OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Erinevad turu-uuringud kolmes Balti riigis nii eraklientide kui äriklientide sihtrühmades.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Meie ettevõte on pühendunud teie aja ja vajaduste väärtustamisele. Me ei ole lihtsalt turu-uuringute ettevõte, vaid teie usaldusväärne partner tarbijate käitumise mõistmisel ja praktiliste tulemuste leidmisel turundusmaailmas.

Meie missioon on pakkuda professionaalset, paindlikku ja kvaliteetset turu-uuringute teenust, mis aitab teil saavutada oma eesmärke ja näha positiivseid tulemusi. Meie klientide edu on meie panuse hindamatu osa.

Mis me teeme?

Oleme spetsialiseerunud turu-uuringutele kõigis kolmes Balti riigis, pakkudes nii eraklientidele kui äriklientidele mitmesuguseid uuringuid.

Meie kogemus ja pühendumus tagavad, et iga uuring, mida me teeme, on põhjalikult läbimõeldud ja kvaliteetne. Meie eesmärk on tuua teile väärtuslikke teadmisi, mis aitavad teil teha teadlikke otsuseid oma äri arendamisel ja turunduses. Teie aeg on meile oluline, ja me oleme siin selleks, et teie aega hinnata ning teie edu toetada.

Võtke meiega ühendust!

Vaata rohkem

VIILUP UURINGUD OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Maili Hirlak M.

Maa-ametil oli õnn leida koostööpartneriks Viilup Uuringud ja Liis, kellega koos sai välja mõeldud ja läbi viidud mahukas kasutajate tagasiside projekt. Liis aitas selgusele jõuda, mida meil üldse vaja on, oli oma töös kiire, konkreetne ja põhjalik ning andis väärtuslikku nõu tulevaste uuringute läbi viimiseks. Eraldi tahaks esile tuua Liisi efektiivset ajakasutust ja täpsust.

- Johanna O.

Tänaseks on meie meeskonnal Viilup Uuringutega selja taga poole aasta pikkune koostöö, mille raames valmis neli sisukat uuringut, mida saame hästi oma edaspidises töös sisendina kasutada. Viilup Uuringute näol on tegemist väga meeldiva ja professionaalse tiimiga, kellega valmib töö alati õigeks ajaks ja vastavalt soovidele. Soovitame soojalt!

- Andrus P.

Uue toote või pakendi turule toomisele eelneb alati põhjalik eeltöö, et teada saada, kas tarbija on selleks valmis. Viimati tegime koostööd Viilup Uuringutega, kellega koostöö toimis suurepäraselt. Hea eeltöö ja põhjalikkus aitasid meil saada täpset ja usaldusväärset informatsiooni, mis aitas meil otsustada, kas ja kuidas toodet turule toomata.

VIILUP UURINGUD OÜ tegevusaruanne 2022

Osaühing Viilup Uuringud, mis asutati 24. novembril 2016, on pühendunud kvantitatiivsete ja kvalitatiivsete meetodikatega turu-uuringute läbiviimisele. See ettevõte on spetsialiseerunud eelkõige turunduslikele turu-uuringutele, mis hõlmavad selliseid teemasid nagu brändi, kommunikatsiooni, toote või teenuse ostmise ning tarbija käitumisega seotud küsimused. Viilup Uuringud viib läbi uuringuprojekte nii allhanke korras teistele turu-uuringutega tegelevatele ettevõtetele kui ka otsetellimuste alusel tellijale. See tähendab, et nad on võimelised pakkuma oma teenuseid nii teistele turu-uuringute

Dropdown

kõik artiklid

Lühidalt uuringutest: fookusgrupid

Fookusgrupi-intervjuud on kvalitatiivsel meetodil läbiviidav uuring. Fookusgruppe on võimalik läbi viia nii silmast-silma uuringuna kui ka online-uuringuna ja n
ssb.ee
Fookusgrupi-intervjuud on kvalitatiivsel meetodil läbiviidav uuring. Fookusgruppe on võimalik läbi viia nii silmast-silma uuringuna kui ka online-uuringuna ja nii era- kui äriklientide hulgas. Fookusgrupi uuringu valiku vajaduse aluseks on soov põhjalikumalt aru saada klientide või potentsiaalse sihtrühma käitumisest, arusaamadest ning hoiakutest. Fookusgrupp tugineb avatud vastustega vestluskavale, millega läbitakse teatud hulk teemasid ning vastajaid julgustatakse vastama kindlasti ka “miks?” küsimustele, et saada teada just erinevaid tagamaid teemadele vastustes.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.