Rohkema info nägemiseks:

REDNET OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1314; jälgijaid - 8. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta REDNET OÜ kohta arvamuslugu!"

REDNET OÜ hetkeolukord

Juba 1314 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 8 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus

Rednet OÜ on asutatud 2016 aasta novembris. Rednet OÜ põhitegevuseks on traadita sideteenuse osutamine (sh traadita Internet) ja IT kaupade müük.

Rednet OÜ on registreeritud käibemaksukohustuslasena alates 2016 aasta detsembrist.

Ettevõttel on kaks osaniku ning juhatusse kuulub kaks liiget.

Tulud, kulud ja kasum 2022. a moodustas Rednet OÜ müügitulu 445 747 eurot. Eelmisel majandusaastal oli mügitulu 192 342 €. Müügitulu moodustas 100% kaupade ja teenuste müük Eestisse.

Rednet OÜ finantstulemuseks kujunes 2022. aastal kasum 86 461 eurot. Eelmisel majandusaastal oli kasum 23 353 eurot.

Personal

Aruandeaastal oli ettevõttel 2 töötajat. 2022. aastal moodustasid ettevõtte tööjõukulud 58 319 eurot (sh sotsiaalmaksud 14 732 eurot). Eelmisel majandusaastal olid tööjõukulud 32 161 eurot (sh sotsiaalmaksud 8 144 eurot).

Juhatuse liikmetele ei ole ette nähtud seadusandluses kehtestatust erinevaid kompensatsioone ega hüvitisi nende tagasikutsumisel või omal soovil lahkumisel.

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks ja jätkuvuse printsiip

Rednet OÜ peamiseks eesmärgiks järgmisel majandusaastal on kliendibaasi suurendamine ja kasumi teenimine. Rednet OÜ on jätkuvalt tegutsev vähemalt järgmise 12 kuu jooksul.

Kriiside mõju ettevõtlusele

Meid on tabanud mitmed kriisid: Covid-19 pandeemia, sõda Ukrainas ja sellest põhjustatud energia kriis. Samuti EURIBORI järsk tõus. Antud kriisid ei ole otseselt oluliselt mõjutanud Rednet OÜ tegevust.

REDNET OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.