Rohkema info nägemiseks:

BALANCED LIFE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie mindset coach aitab sul tuvastada ja asendada sind piiravad uskumused ja mõttemustrid, et saavutada paremaid tulemusi.
Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Eve-Ly V.

Coaching on andnud mulle enesekindluse, uue minapildi, olen muutnud oma söömisharjumusi, tean, et mul on alati kogukond, kellele saan toetuda.

- Kaja S.

Karmo abil arendan endas erinevaid eluvaldkondi terviklikult, liigun jõudsalt enesearengus edasi ja saavutan oma eesmärgid.

- Gerd K.

Tajun endas muutusi, mida on keeruline sõnadesse panna. Olen tänu coachingu siseringile saanud juurde palju sõpru, kellega koos toimub areng oluliselt kiiremini kui üksi olles.

- Jaanika ja Alar P.

Ühinesime koos abikaasaga. Koos programmis osalemine on toonud vägagi teistsugused arutelud ja olukordadele lähenemised, mis teevad rõõmu.

- Merlis J.

Peale kolmes tema tasuta seminaris käimist tundus, et meil on sarnane maailmavaade ning koostöö sai alguse. Suurim väärtus on kogukond ja regulaarne kokkusaamine, sellest sündivad uued ideed ja eesmärgid.

- Steven O.

Olen siiralt tänulik toetuse eest ning tee näitamisel. Elan oma parimat elu ning selline tuhin on sees, kogu aeg juhtub midagi edasiviivat. Uue hingamise ja inspiratsooni on leidnud ka abikaasa.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

BALANCED LIFE OÜ tegevusaruanne 2022

Balanced Life OÜ on ettevõte, mis asutati 2017. aastal, pühendudes erinevatele koolitustele. Selle ettevõtte eesmärk on pakkuda kvaliteetseid koolitusi, mis on suunatud nii eraisikutele kui ka töökollektiividele. Sellest tulenevalt on Balanced Life OÜ sihtgrupp väga lai, hõlmates nii üksikisikuid, kes soovivad oma oskusi ja teadmisi täiendada, kui ka ettevõtteid, kes soovivad oma töötajatele pakkuda kvaliteetset koolitust.2022. aastal maksti ettevõtte juhatuse liikmele tasu summas 18 311 eurot. See näitab, et ettevõte väärtustab oma juhtkonna panust ja on valmis investeerima nende

Dropdown

kõik artiklid

Edukas mõtlemine- võti saavutuste ja õnne poole

Edukas mõtlemine on võimas jõud, mis võib muuta teie elu põhjalikult. See on filosoofia, mis põhineb veendumusel, et teie mõtlemine kujundab teie reaalsust. Kui
ssb.ee
Edukas mõtlemine on võimas jõud, mis võib muuta teie elu põhjalikult. See on filosoofia, mis põhineb veendumusel, et teie mõtlemine kujundab teie reaalsust. Kui olete valmis oma mõtlemist kujundama ja positiivset suhtumist kasvatama, võite saavutada hämmastavaid tulemusi nii isiklikus kui ka professionaalses elus. Mis on edukas mõtlemine? Edukas mõtlemine on mõtteviis, mis keskendub positiivsetele ja konstruktiivsetele mõtetele. See tähendab, et te teadlikult suunate oma mõtteid ja uskumusi positiivses suunas, et luua enda ümber paremat reaalsust. See ei tähenda ainult mõelda positiivselt,

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.