Rohkema info nägemiseks:

3DKODA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2341; jälgijaid - 9. Arvustusi - 5; Artikleid 5+ "Kirjuta 3DKODA OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast 3DKODA OÜ-sse, kus teie ideed ja projektid saavad teoks enneolematu täpsuse ja hoolitsusega. Meie eesmärk on lihtne: pakume täppislahendusi 3D-printimise, modelleerimise, CNC-freesimise ja laserlõikuse valdkonnas, et muuta teie visioonid reaalsuseks.

Meie teenuste keskmes on kirg täiuslikkuse poole. Olgu te insener, disainer, kunstnik või lihtsalt huviline, meie tipptasemel laserlõikurid ja CNC-freesimismasinad on teie käsutuses, et luua keerukaid kujundusi ja prototüüpe suurima täpsusega. Kasutades arenenud tehnoloogiat nagu Bambu Lab ja Zortrax printerid, pakume teile paindlikkust oma kõige keerukamate ideede realiseerimiseks.

Ent meie ekspertiis ei piirdu ainult sellega. Valmistame vastupidavaid silikoonvorme mitmesugusteks rakendusteks, tagades teie tootmise tõhususe ja kulutõhususe. Lisaks pakume eritellimusel valmistamise teenust, et vastata teie konkreetsetele vajadustele, olgu need siis kui keerukad tahes.

Teie aja ja kvaliteedi mõistmiseks oleme uhked oma kiire reageerimise üle hinnapäringutele ning pühendunud tagama suurepärase tulemuse igas loodud tükis. Meie hinnakujundus on läbipaistev, alustades laserlõikusteenustega vaid 30€/h + KM, tagades parima võimaliku väärtuse teie investeeringule.

Liituge rahulolevate klientidega ja kogege täpsuse erinevust. Võtke meiega juba täna ühendust, et arutada oma järgmist projekti, ning laseme teil näha, kuidas 3DKODA OÜ on Täpsusega kujundatud uuendused!

Küsimuste ja projektiarutelude jaoks võite võtta meiega ühendust aadressil info@3dkoda.com või helistada Henrik Kummerile numbril +372 59010015 või Priit Norakile numbril +372 51927800. Meie asukoht on Segu 2, Saue 76505, ning palume külastus eelnevalt kokku leppida.

Avastage meie portfelli, tutvuge meie teenustega ja alustage oma projekti juba täna. Teie tee täpsuse ja innovatsiooni poole algab 3DKODA OÜ-st.

3DKODA OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Priit K.

Täiuslikult välja lõigatud detailid ja täpne töö.

- Mikk S.

Kiired ja kvaliteetsed tulemused.

- Tõnis L.

Väga rahul teenusega.

Kas 3D-printimine on muutnud tootmissektorit põhjalikult?

3D-printimine, tuntud ka kui aditiivne tootmine, on protsess, kus digitaalsest failist luuakse kiht-kihilt kolmemõõtmelisi objekte. Alates selle loomisest 1980ndatel on 3D-printimine arenenud kiirest prototüüpimise vahendist lõpptoodete valmistamiseks sobivaks meetodiks. Täna on 3D-printimine revolutsiooniliselt muutmas tootmissektorit, pakkudes enneolematut paindlikkust disainis ja tootmises. See võimaldab tootjatel luua keerulisi osi vähema materjalikuluga ja lühemate juhtajadega võrreldes traditsiooniliste tootmismeetoditega. Edusammud 3D-printimise tehnoloogias 3D-printimiseks sobivate

Dropdown

kõik artiklid

Kas CNC treimine pakub täiustatud täpsust ja järjepidevust toodete valmistamisel?

CNC (Computer Numerical Control) treimine on subtraktiivne tootmisprotsess, mis kasutab arvutiga juhitavaid tööpingeid materjali eemaldamiseks tahkest plokist,
ssb.ee
CNC (Computer Numerical Control) treimine on subtraktiivne tootmisprotsess, mis kasutab arvutiga juhitavaid tööpingeid materjali eemaldamiseks tahkest plokist, mida nimetatakse töödetailiks, et toota kohandatud disainiga osa või toodet. See tehnoloogia on revolutsiooniliselt muutnud toodete disainimist ja tootmist, pakkudes enneolematut täpsust ja efektiivsust. Tootedisain on kriitilise tähtsusega, määrates kindlaks toote funktsionaalsuse, esteetika ja edu turul. Hästi disainitud toode mitte ainult ei vasta kasutaja vajadustele, vaid paistab silma ka konkurentsitihedal maastikul. CNC treimise

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.