Rohkema info nägemiseks:

RT EHITUSGRUPP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme ehitusettevõte, kellel on peaaegu 6-aastane kogemus nii elamute kui mitteeluhoonete ehitamisel. Meie meeskond pakub mitmekülgseid ehitusteenuseid, alates vundamenditöödest kuni siseviimistluseni.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

Oleme Teie usaldusväärne partner ehitustööde maailmas, pakkudes mitmekülgseid teenuseid ning kvaliteeti, mis vastab kõrgeimatele standarditele. Meie professionaalne ja kogenud meeskond on õige valik elamute ja mitteeluhoonete ehitamiseks.

R&R Teenused OÜ on olnud ehitusturul juba peaaegu 6 aastat ning selle aja jooksul oleme kogunud hindamatut kogemust ehitustööde erinevates valdkondades. Meie teenuste hulka kuuluvad vundamendi ja betoonitööd, põrandatööd, fassaaditööd, remont, ehitustööd, siseviimistlus ning katustetööd. See tähendab, et saame teie ehitusprojekti täielikult haldada ja tagada selle sujuva kulgemise algusest lõpuni.

Meie prioriteet on pakkuda klientidele kvaliteetset tööd ning täita nende ootused täpselt ja õigeaegselt. Meie meeskond koosneb kogenud ehitusprofessionaalidest, kes on pühendunud oma tööle ja valmis panustama igasse projektisse suure pühendumusega. Kas ehitame uut maja, teostame remonti või parandame katust, meie eesmärk on alati tagada töö kõrge kvaliteet ja klientide rahulolu.

Kui otsite usaldusväärset ehituspartnerit, kes suudab teie ehitusprojekti viia ellu suurepärase kvaliteedi ja täpsusega, siis ärge kartke meiega ühendust võtta. R&R Teenused OÜ on teie teenistuses, et pakkuda teile parimat ehituskogemust. 
Ootame põnevusega võimalust olla teie ehituspartneriks ja aidata teil oma ehitusprojektid teoks teha!

Võta meiega ühendust ja leiame sulle sobiva ehituslahenduse!
Vaata rohkem

RT EHITUSGRUPP OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Maria S.

R&R Teenused OÜ tegi suurepärast tööd minu maja remondiga!

- Jaan P.

Kiire ja professionaalne katustetööde teenus. Tänan!

- Toomas T.

Siseviimistlus oli detailideni läbi mõeldud. Soovitan!

RT EHITUSGRUPP OÜ tegevusaruanne 2022

Ettevõtte põhitegevusalaks on üldehitustööd, mis hõlmab laia valikut ehitusprojekte, alates väikestest remonditöödest kuni suurte ehitusprojektideni. Üldehitustööd võivad hõlmata kõike, alates uute hoonete ehitamisest ja olemasolevate hoonete renoveerimisest kuni teede ja sildade ehitamiseni. See on valdkond, mis nõuab laialdasi teadmisi ja oskusi, sealhulgas projekteerimist, planeerimist, ehitustehnoloogiat ja ohutusnõudeid. Ettevõtte tööjõud koosneb ühest kuni kolmest palgalisest töötajast. See tähendab, et ettevõte on suhteliselt väike, kuid see ei tähenda, et nende töö kvaliteet oleks

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas tagada turvalisus ehitusplatsil?

Ehitusplatsid on tegevuskohad, kus toimuvad paljud keerulised ja potentsiaalselt ohtlikud tööd. Seetõttu on ehitustööde turvalisus absoluutne prioriteet, mis nõ
ssb.ee
Ehitusplatsid on tegevuskohad, kus toimuvad paljud keerulised ja potentsiaalselt ohtlikud tööd. Seetõttu on ehitustööde turvalisus absoluutne prioriteet, mis nõuab nii tööandjatelt kui ka töötajatelt tähelepanu, distsipliini ja ennetavat mõtlemist. Selles artiklis uurime, kuidas tagada ohutus ehitusplatsil ja vähendada riske minimaalseks. Iga edukas ehitusprojekt algab põhjaliku planeerimisega. Enne ehitustööde alustamist tuleb teostada põhjalik riskianalüüs, et tuvastada potentsiaalsed ohud ja ohtlikud kohad. See hõlmab kõike alates tööde iseloomust kuni keskkonnamõjude hindamiseni.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.