Rohkema info nägemiseks:

BITWISE FOUNDATION OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume kohandatud mänguriarvuteid ja mänguritarvikuid, et täiustada mängukogemust.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast ART OF GAMING maailma, kus meie eesmärk on pakkuda sulle parimaid arvutielamusi ja tooteid. Oleme pühendunud tipptasemel mänguriarvutite ja seadmete pakkumisele, et saaksid nautida arvutimängude võlu täies mahus.

Meie teekond sai alguse kirglikust soovist tuua mänguritele parim võimalik tehnoloogia ja varustus. Oleme kasvanud, et saada Eesti juhtivaks arvutipoodiks, pakkudes laia valikut kohandatud mänguriarvuteid, komponente ja lisaseadmeid. Meie poe südameks on meie kogenud ja entusiastlik meeskond, kes on alati valmis sind aitama leida just sinu vajadustele vastavad lahendused.

ART OF GAMING poe eriliseks teeb meie pühendumus kvaliteedile ja kliendirahulolule. Pakume ainult parimaid tooteid tuntud ja usaldusväärsetelt tootjatelt. Meie valikus on kõik vajalik, alates võimsatest protsessoritest ja graafikakaartidest kuni stiilsete ja funktsionaalsete arvutikorpuste ning mänguritarvikuteni. Iga toode on hoolikalt valitud, et tagada tipptasemel jõudlus ja vastupidavus.

Meie poe üks populaarsemaid teenuseid on Custom PC päring, mis võimaldab sul kokku panna oma unistuste arvuti täpselt sinu vajaduste järgi. Meie spetsialistid on valmis sind nõustama ja aitama valida parimad komponendid, et saavutada ideaalne tasakaal jõudluse, välimuse ja hinna vahel. Sa saad valida iga detaili, alates emaplaadist ja jahutussüsteemist kuni valguslahenduste ja kaabelduse stiilini.

Lisaks pakume laia valikut mänguritarvikuid, nagu klaviatuurid, hiired, monitorid ja kõrvaklapid, mis kõik on loodud selleks, et täiustada sinu mängukogemust. Meie tootevalikust leiad ka tipptasemel VR-seadmed ja sõidusimulaatorid, mis viivad sinu mänguelamused täiesti uuele tasemele.

Oleme uhked oma klientide üle ja püüame alati pakkuda parimat teenindust. Meie pood on koht, kus tehnoloogia kohtub kunstiga, luues arvutikogemusi, mis on sama visuaalselt muljetavaldavad kui funktsionaalsed. ART OF GAMING – Sinu nr.1 arvutipood Eestis.

Kui oled huvitatud meie pakutavatest toodetest ja teenustest või soovid oma Custom PC päringu esitada, külasta meie veebipoodi aadressil www.artofgaming.ee. Oleme alati valmis sind aitama ja vastama kõikidele küsimustele, et sinu mänguelamused oleksid täiuslikud.

ART OF GAMING – arvutikunst, mis püüab pilku. Broneeri oma unistuste arvuti juba täna!

Kontakt

BITWISE FOUNDATION OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Marko P.

Ostsin oma unistuste arvuti siit ja see ületab kõik ootused. Suurepärane teenindus!

- Annika T.

Väga rahul oma ostuga, kõik töötab laitmatult. Soovitan soojalt!

- Jaanus K.

Kiire ja professionaalne teenindus, sain just sellise arvuti, nagu soovisin.

BITWISE FOUNDATION OÜ tegevusaruanne 2022

Bitwise Foundation OÜ tegeleb arvutitehnika müügi, vahendamise ja komplekteerimisega. 2022 majandusaasta käive 14 072 eurot Järgnevatel aastatel plaanitakse jätkata samal tegevusalal.

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas VR muudab e-sporti ja viib selle uutesse kõrgustesse?

E-sport on jõudnud kohalikest videomängusaalide võistlustest kuni globaalsete turniirideni, kus auhinnafondid ulatuvad miljonitesse. Tööstus on näinud eksponent
ssb.ee
E-sport on jõudnud kohalikest videomängusaalide võistlustest kuni globaalsete turniirideni, kus auhinnafondid ulatuvad miljonitesse. Tööstus on näinud eksponentsiaalset kasvu, suure fännibaasi ja professionaalsete liigadega, mis konkureerivad populaarsuses ja vaadatavuses traditsiooniliste spordialadega. Tehnoloogia arenguga areneb ka e-spordi maastik. Kiire internet, arenenud mängukonsoolid ja arvutid on olnud e-spordi kasvu juures hädavajalikud. Siiski on virtuaalreaalsuse (VR) ilmumine, mis lubab viia tööstuse enneolematutesse kõrgustesse. Virtuaalreaalsus: mängude vahetaja e-spordis

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.