Rohkema info nägemiseks:

TARMEKON OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 11523; jälgijaid - 15. Arvustusi - 4; Artikleid 5+ "Kirjuta TARMEKON OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Meie meeskond koosneb asjatundlikest spetsialistidest, kellel on aastatepikkune kogemus valdkonnas ning kes on valmis võtma vastu igasuguseid väljakutseid. Meie peamine eesmärk on tagada klientidele mitte ainult kõrgekvaliteedilised tooted, vaid ka sujuv ja mugav protsess, mis säästab aega ja ressursse.

Tarmekon pakub laias valikus teenuseid, mis hõlmavad kogu metallitööstuse protsessi alates tootearendusest kuni paigalduseni. Meie teenuste hulka kuuluvad:

1. Tootearendus: Meie kogenud insenerid ja projekteerijad on valmis aitama klientidel välja töötada metallitooteid alates ideest kuni valmisprojektini. Lisaks pakume tugevusanalüüsi, mis tagab, et teie tooted vastavad kõrgeimatele ohutus- ja vastupidavusstandarditele.

2. Detailide ja konstruktsioonide tootmine: Meie kaasaegsed tootmisrajatised võimaldavad meil toota erinevaid metalltooteid, sealhulgas lõigatud, painutatud, keevitatud ja palju muud. Meie meeskond kasutab tipptasemel tehnoloogiat, et tagada toodete kõrge kvaliteet ja täpsus.

3. Viimistlus: Meie professionaalne viimistlusmeeskond tegeleb toodete viimistlemisega, kasutades meetodeid nagu liivapritsimine, pulbervärvimine ja märgvärvimine ning tsinkimine. See tagab, et teie tooted näevad välja mitte ainult head, vaid peavad vastu ka aastatepikkusele kulumisele ja ilmastikutingimustele.

4. Paigaldus: Lisaks valmistame ette ja paigaldame valmisdetailid otse objektil. See tagab, et kõik osad sobivad sujuvalt kokku ning tagab tervikliku ja vastupidava lõpptulemuse.

Oleme pühendunud kvaliteedi tagamisele. Meil on uhke ISO 1090-1 kvaliteedijuhtimise sertifikaat, mis näitab meie pühendumist kvaliteedistandarditele ja ohutusele. Lisaks sellele tagab ISO 3834-3 sertifikaat, et meie keevitustööd vastavad kõrgeimatele standarditele ning tagavad teie toodete vastupidavuse ja usaldusväärsuse.

Oleme teie usaldusväärne partner metallitööstuse lahenduste osas. Oleme valmis aitama teie ettevõttel saavutada suurepärast kvaliteeti ja tõhusust igas projektis.

Võtke meiega ühendust, et arutada, kuidas me saame teie metallitööstuse vajadusi täita ja teie äri edendada!

Vaata rohkem

TARMEKON OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kristjan L.

Kvaliteetne ja täpne töö, soovitan kindlasti!

- Rasmus T.

Väga rahul!

Suurepärane meeskond, kes täitis meie ootused ja isegi ületades neid.

- Mihkel M.

Tootearendus ja metallitööde kvaliteet olid muljetavaldavad. Töö tehti kiirelt ja professionaalselt.

Suur tänu!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

TARMEKON OÜ tegevusaruanne 2022

Tarmekon Oü on Eesti ettevõte, mis loodi 12. juunil 2017. aastal. Sellest ajast alates on ettevõte pühendunud metallkonstruktsioonide tootmisele ja montaažile, pakkudes klientidele kvaliteetseid ja vastupidavaid lahendusi. Tarmekon Oü on tuntud oma põhjalikkuse ja täpsuse poolest, mis on aidanud neil saavutada märkimisväärset edu oma valdkonnas. Firma tegevus ei piirdu ainult metallkonstruktsioonide tootmisega. Nad on laiendanud oma teenuste valikut, pakkudes ka reklaampostide ja reklaamtahvlite paigaldamist. See tähendab, et nad mitte ainult ei tooda metallkonstruktsioone, vaid aitavad ka

Dropdown

kõik artiklid

TARMEKON OÜ: Kvaliteetsed metallitööd tervikliku lahendusena

TARMEKON OÜ on juhtiv ettevõte, mis pakub kvaliteetseid metallitöid tervikliku lahendusega. Meie eesmärgiks on pakkuda klientidele mugavust ja säästa oluliselt
ssb.ee
TARMEKON OÜ on juhtiv ettevõte, mis pakub kvaliteetseid metallitöid tervikliku lahendusega. Meie eesmärgiks on pakkuda klientidele mugavust ja säästa oluliselt aega, pakkudes mitmekülgset teenust alates tootearendusest kuni paigalduseni. Meie teenused hõlmavad tootearendust, kus meie kogenud meeskond tegeleb projekteerimise ja tugevusanalüüsiga. See tagab, et meie klientidele pakutavad tooted vastavad nende konkreetsetele vajadustele ja nõuetele. Oleme pühendunud kvaliteetsele tootmisele ning valmistame detailid ja konstruktsioonid, kasutades lõikamist, painutamist, keevitamist ja teisi

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.