Rohkema info nägemiseks:

ANKITER OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 6095; jälgijaid - 4. Arvustusi - 4; Artikleid 6+ "Kirjuta ANKITER OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast ANKITER OÜ, kus meie juured ulatuvad sügavale viljakasse mulda, mis toidab elu seemneid. Kuldsetest teraviljalainetest kuni tugevate kaunviljade ja lopsakate õliseemneteni, meie põllud on tunnistajaks meie pühendumusele rohelist kasvatama ja elu toitma.

Meie missioon on lihtne, kuid sügav: Me spetsialiseerume kvaliteetsete teraviljade, kaunviljade ja õliseemnete kasvatamisele. See ei ole lihtsalt põllundus; see on pühendumus maale, jätkusuutlikkusele ja maailma varustamisele hädavajalike toitainetega, mis meid kõiki elus hoiavad.

Iga külvatud seemnega võtame endale vastutuse põllumajanduse eest - kunsti ja teaduse eest taimede kasvatamisel, mis toidavad rahvaid. Meie asjatundlikkus õliseemnete kasvatamisel ja teravilja (välja arvatud riis) ja kaunviljade kasvatamisel ei ole ainult saagikuse küsimus, vaid ka pärand, mille jätame tulevastele põlvedele.

Meie loosung, 'Kasvame roheliselt, toidame elu!', võtab kokku meie visiooni. See on lubadus järgida jätkusuutliku põllumajanduse väärtusi, olla maa hoidjad ja pakkuda tooteid, mis on sama toitvad kui maitsvad. Oleme uhked, et oleme kasvatamise esirinnas, kasutades looduse jõudu, et tuua esile parim maa viljadest.

Liitu meiega sellel teekonnal. Koos võime jätkata kasvamist, õitsengut ja maailma toitmist - üks seeme, üks põld, üks saak korraga.

ANKITER OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mart L.

Suurepärane teenus ja kvaliteetne toodang! Olen äärmiselt rahul.

- Meelis O.

Ankiter on näidanud üles suurt paindlikkust ja mõistmist meie vajaduste suhtes. Tänud!

- Gert R.

Nende professionaalsus ja pühendumus on muljetavaldav.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

5 jätkusuutlikku põllumajandustava kaasaegses põllumajanduses

Jätkusuutlik põllumajandus on põllumajandusmeetod, mis keskendub toidu, kiudainete ja muude taimsete või loomsete toodete tootmisele viisil, mis on keskkonnasõbralik, sotsiaalselt vastutustundlik ja majanduslikult elujõuline. See hõlmab tavasid, mis säilitavad mulla tervist, säästavad vett, vähendavad saastet ja edendavad bioloogilist mitmekesisust. Kuna maailma rahvastik jätkuvalt kasvab, suureneb ka toidu nõudlus, avaldades survet meie loodusvaradele. Jätkusuutlikud põllumajandustavad on hädavajalikud, et tagada võime täita tänaseid toiduvajadusi ilma tulevaste põlvkondade võimet nende endi

Dropdown

kõik artiklid

Mittetäiendatud gmo teraviljakultuuride eelised

Geneetiliselt muundatud organismid (GMOd) on organismid, mille geneetilist materjali on laboris kunstlikult muudetud geneetilise inseneriteaduse abil. See tehno
ssb.ee
Geneetiliselt muundatud organismid (GMOd) on organismid, mille geneetilist materjali on laboris kunstlikult muudetud geneetilise inseneriteaduse abil. See tehnoloogia loob taimede, loomade, bakterite ja viiruste geenide kombinatsioone, mis ei esine looduses ega traditsiooniliste ristamismeetodite kaudu. Mittetäiendatud GMO teraviljakultuurid on teraviljad, mida ei ole geneetiliselt muundatud ja mida kasvatatakse traditsiooniliste aretustehnikate abil. Nende hulka kuuluvad nisu, mais, riis, oder, kaer, rukis ja hirss, teiste seas. Keskkonnaalased eelised Mittetäiendatud GMO kultuurid vajavad

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.