Rohkema info nägemiseks:

EESTI EHE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud ainulaadsete käsitööehete, sealhulgas kõrvarõngaste, kaelakeede, käevõrude ja prosside loomisele, mis kannavad endas Eesti kultuuripärandit..

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus iga ehtetükk jutustab loo, kohta, kus traditsiooniline meisterlikkus kohtub kaasaegse disainiga. EESTI EHE OÜ usub, et ehted on enamat kui lihtsalt aksessuaar; need on isiklik avaldus, viis väljendada oma ainulaadset stiili ja isikupära.

Meie missioon on lihtne: oleme spetsialiseerunud ainulaadsete käsitsi valmistatud ehete loomisele, sealhulgas kõrvarõngastele, kaelakeedele, käevõrudele ja prossidele. Iga meie kollektsiooni kuuluv ese on valmistatud armastuse ja hoolitsusega, tagades, et kui valite meie loomingu, ei osta te lihtsalt ehet - investeerite kunstiteosesse, mis kaunistab teie hetki käsitsi valmistatud elegantsiga.

Meie prosside keerukatest mustritest kuni meie kõrvarõngaste õrna iluni on iga meie poes olev ese tunnistuseks meie käsitööliste oskustele ja pühendumusele. Meie kaelaehted ja käeehted on loodud erinevatele maitsetele, tagades, et igaüks leiab endale midagi, olgu selleks siis efektne ehe või midagi tagasihoidlikku ja peent.

Meie pühendumus kvaliteedile ja ainulaadsusele on teinud meid eelistatud valikuks neile, kes väärtustavad ehtetootmist kui kunstivormi. Oleme uhked oma võime üle luua tooteid, mis resoneerivad meie klientidega, ja meie e-pood muudab teile sobiva aksessuaari leidmise igaks sündmuseks lihtsaks.

Liitu meiega, et tähistada käsitsi valmistatud ehete ilu. Kaunista oma hetki käsitsi valmistatud elegantsiga! Avasta kollektsioon, mis kõnetab sind ja lase oma ehetel olla sinu isikupära pikenduseks. EESTI EHE OÜ-ga koge rõõmu kanda midagi, mis on tehtud just sinule.

Erilisteks hetkedeks, igapäevaseks kandmiseks, südamest tuleva kingituse andmise rõõmuks, ei pea kaugemale vaatama. Meie tükid ei ole lihtsalt aksessuaarid; need on mälestusesemed, mis kannavad endas inimliku puudutuse soojust igas detailis.

Avasta meie käsitsi valmistatud ehtemaailm ja luba meil aidata sul leida täiuslik ese, mis täiendab sinu garderoobi ja sinu elu. Sest EESTI EHE OÜ-s me ei müü lihtsalt ehteid - me loome mälestusi.

EESTI EHE OÜ kontaktid

Eesti ehtekunsti ilu: kultuuriline teekond

Eesti ehted pole lihtsalt aksessuaarid; need on lood, mis on põimitud läbi aja, hõlmates ajalugu, kultuuri ja meisterlikkust. See kultuuriline teekond uurib Eesti ehtekunsti rikkalikku kangast, alates selle ajaloolisest tähtsusest kuni kaasaegse olulisuseni. Eesti ehtekunsti juured on sama sügavad kui riigi ajalugu ise. Muistsetest aegadest, mil iga ehe täitis kaunistamisest enamat eesmärki, kuni tänapäevani on Eesti ehted olnud peegelduseks rahva väärtustele ja kunstilistele väljendusviisidele. Tänapäeval seisavad Eesti ehted traditsiooni ja innovatsiooni ristumiskohas, kus käsitöölised

Dropdown

kõik artiklid

Aksessuaarid lastele: ohutud ja stiilsed ehtevalikud

Ehted ei ole ainult täiskasvanutele; see on väljendusvorm, mis ületab vanusepiire. Lastele võib ehetekandmine olla rõõmustav viis enda erilisena tundmiseks, isi
ssb.ee
Ehted ei ole ainult täiskasvanutele; see on väljendusvorm, mis ületab vanusepiire. Lastele võib ehetekandmine olla rõõmustav viis enda erilisena tundmiseks, isiksuse näitamiseks ja isegi kultuuritraditsioonide tähistamiseks. Kuid lastele aksessuaaride valimisel peab ohutus ja mugavus olema igas disainis esikohal. Lasteehete valimisel on ülioluline arvestada ohutusaspektidega. Lasteehted peaksid olema teravate servadeta, neelatavate väikeste osadeta ja toksilistest materjalidest vabad. Tegemist on ideaalse tasakaalu leidmisega lõbu, moe ja ohutuse vahel. Materjali valik: õigete komponentide

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.