Rohkema info nägemiseks:

LUURERETKED OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 455; jälgijaid - 0. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta LUURERETKED OÜ kohta arvamuslugu!"

LUURERETKED OÜ hetkeolukord

Juba 455 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga ja kommenteeritud 16 korda.

Tegevusaruanne 2023

Luureretked OÜ on ettevõte, mille tegevusvaldkond on loodusturism/militaarturism

Ettevõtte missioon on pakkuda erinevatele sihtgruppidele paindlikku, uuenduslikku, unustamatut, seikluslikku ja harivat meelelahutust looduse rüppes iga ilmaga, igal aastaajal.

Luureretked meeskonda kuuluvad militaartausta või loodushariduse ja suurte kogemustepagasiga instruktorid.

Niššteenusena pakume militaarturismi, kus klient ei pea muretsema millegi muu pärast, kui vaid kokkulepitud ajal lähtekohta tulema. Meie hoolitseme varustuse ja toidu eest. Pakume nii päevaseid (3-5 tundi), kui ka ööpäevaseid (24 tundi ja rohkemgi) üritusi. Ootame nii ettevõtteid, trennikaaslasi, kui pere-ja sõpruskondi.

Mis saaks olla lõbusam, kui teha sünnipäev õues? Oled suur või oled väike, pakume elamussünnipäeva just seal, kus Sina soovid. Kõige tähtsam on see, et sünnipäevalaps saab nautida oma pidu ja külalisi, meie teeme kõik muu…

Erilist tähelepanu soovime pöörata koolinoortele, kes saavad esmased teadmised, kuidas looduses hakkama saada. Teeme avatud üritusi- laagreid ning matkasid, aga soovi korral saad just oma seltskonnale tellida elamusürituse!

Rendime välja: (cid:127) treilerit (cid:127) kümblustünni (cid:127) telksauna 2023. aastal oli müügitulu 30 994.00 eurot. Ettevõte on jätkuvalt tegutsev.

nnnnnnn nnnnnnn

LUURERETKED OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.