Rohkema info nägemiseks:

K&R-PUHASTUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme kontori- ja tootmishoonete üldpuhastuse, ehitusjärgse puhastuse ning kaitseaja korrigeerimisega.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus puhtus ei ole lihtsalt tegevus, vaid kunstivorm. K&R-PUHASTUS OÜ-s mõistame, et ruumid, kus me viibime, mõjutavad sügavalt meie heaolu, produktiivsust ja muljet, mille jätame klientidele ning külastajatele. Seetõttu oleme pühendunud puhastuskunsti valdamisele, tagades, et teie kontori ja tootmishoonete iga nurk peegeldab ainult kõrgeimat kvaliteedi ja professionaalsuse standardit.

Meie teekond algas lihtsa, kuid võimsa missiooniga: spetsialiseeruda kontori- ja tootmishoonete üldpuhastusele, ehitusjärgsele puhastusele ja kaitseaja korrigeerimisele. Nägime vajadust peent puhastusteenuste järele, mis lähevad kaugemale pinnapealsest, teenused, mis mitte ainult ei puhasta, vaid ka säilitavad ja tõstavad teie ruumide pikaealisust.

Oskuslike professionaalide meeskonna, tipptasemel seadmete ja täiuslikkuse püüdlusega oleme suutnud seda lubadust järjepidevalt täita. Meie teenused ei ole ainult nähtava mustuse eemaldamine; need on keskkonna loomine, mis on hügieeniline, kutsuv ja edule soodustav. Olgu selleks teie rajatiste igapäevane hooldus või ehitusprojekti järgsete erinõuete puhastamine, me käsitseme seda kõike sama pühendumuse ja detailidele tähelepanu pööramisega.

Meie loosung ei ole lihtsalt hüüdlause; see on eetos, mis juhib meie töö iga aspekti. Me usume, et puhas ruum on suurepärasuse lõuend ja oleme pühendunud teile meistriteose pakkumisele.

Liituge meiega meie teekonnal muutmaks ruumid laitmatuteks pühapaikadeks. Kogege erinevust, mis kaasneb meeskonnaga, kes hoolib sügavalt puhastuskunstist ja oma klientide rahulolust. Valige K&R-PUHASTUS OÜ puhtama, säravama ja produktiivsema keskkonna jaoks.

Kontakt

K&R-PUHASTUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mart T.

Väga meeldiv kogemus. Puhtus, mis tõesti kestab. Kindlasti kasutan nende teenuseid ka tulevikus.

- Kristiina P.

K&R-PUHASTUS OÜ meeskond näitas üles suurt tähelepanu detailidele ning jätsid meie ruumid laitmatult puhtaks. Aitäh!

- Jaan L.

Kiire ja professionaalne teenindus, suurepärased tulemused. Soovitan kindlasti!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Miks regulaarne kontorikoristus tõstab tootlikkust?

Töökoha tootlikkus on äriedu jaoks kriitiline tegur ning seda mõjutavad paljud elemendid, sealhulgas füüsiline keskkond. Puhas ja hästi hooldatud kontor ei ole ainult esteetika küsimus; see mängib olulist rolli ettevõtte tõhusas toimimises. K&R-PUHASTUS OÜ mõistab laitmatu töökeskkonna tähtsust ja siin uurime viit veenvat põhjust, miks regulaarne kontorikoristus võib viia tootlikkuse suurenemiseni. Vähendab haiguspäevi Puhta kontori ja töötajate tervise vahel on otsene seos. Tolm, allergeenid ja mikroobid võivad pindadel koguneda, põhjustades hingamisteede probleeme, allergiaid ja

Dropdown

kõik artiklid

Miks on professionaalne ehitusjärgne koristus oluline osa ehitusprotsessist?

Ehitusjärgne koristus on ehitusprotsessi kriitiline lõppetapp. See hõlmab ehitusprahi, tolmu ja muude materjalide eemaldamist, mis on jäänud pärast ehitusprojek
ssb.ee
Ehitusjärgne koristus on ehitusprotsessi kriitiline lõppetapp. See hõlmab ehitusprahi, tolmu ja muude materjalide eemaldamist, mis on jäänud pärast ehitusprojekti. See protsess tagab mitte ainult uue struktuuri esteetilise välimuse, vaid käsitleb ka potentsiaalseid tervise- ja ohutusohte. Professionaalse ehitusjärgse puhastuse tähtsus Ehitusplatsid võivad olla ohtlikud kohad, kus on mitmesuguseid tervise- ja ohutusriske. Professionaalsed koristajad on koolitatud nende ohtudega toime tulema, tagades, et plats on elamiseks ohutu. Professionaalsed puhastusteenused saavad töö tehtud kiiremini

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.