Rohkema info nägemiseks:

MOTT TEENUSED OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume laia valikut kvaliteetseid ehitus- ja remonditeenuseid, hõlmates üldehitustöid, siseviimistlustöid, fassaaditöid, katuste ehitust, põrandatöid, santehnilisi töid, elektritöid ja renoveerimist.
Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jaan V.

Suurepärane meeskond, kes viis läbi meie maja kodu sujuvalt ja täpselt!

- Martin O.

Fassaaditööd olid professionaalsed, meie kodu näeb nüüd välja nagu uus!

- Erik S.

Eriti meeldis siseviimistlustööde täpsus ja detailideni läbimõeldud tulemus!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

MOTT TEENUSED OÜ tegevusaruanne 2022

Mott Teenused OÜ on Eesti kapitalil põhinev ettevõte, mis on tegutsenud alates 2017. aastast. Selle peamiseks tegevusalaks on elamu ja mitteeluruumide ehitus- ja remonditeenuste osutamine. See on valdkond, mis nõuab pidevat tähelepanu detailidele ja kvaliteedile, ning Mott Teenused OÜ on pühendunud just sellisele lähenemisele.2022. aasta majandusaasta oli ettevõtte jaoks mõnevõrra keeruline. Müügitulu oli 95,1 tuhat eurot, mis on veidi suurem kui 2021. aasta müügitulu, mis oli 91,2 tuhat eurot. See näitab, et ettevõte on suutnud hoida stabiilset kasvu, hoolimata majanduslikest väljakutsetest.

Dropdown

kõik artiklid

Meie ettevõttest

Kas oled unistanud kodust, mis peegeldab täpselt sinu isikupära ja vajadusi? Tahaksid, et sinu ettevõtte ruumid oleksid hubased ja kaasaegsed, meelitades ligi k
ssb.ee
Kas oled unistanud kodust, mis peegeldab täpselt sinu isikupära ja vajadusi? Tahaksid, et sinu ettevõtte ruumid oleksid hubased ja kaasaegsed, meelitades ligi kliente ning töötajaid? Oma unistuste kodu või äriruumide loomine ei pea jääma vaid unistuseks, sest MOTT Teenused OÜ on siin, et muuta need unistused reaalsuseks! MOTT Teenused  on usaldusväärne ehitusettevõte, mis pakub laia valikut kvaliteetseid ehitus- ja remonditeenuseid. Meie kogenud meeskond võtab enda kanda üldehitustööd, siseviimistlustööd, fassaaditööd, katuste ehituse, põrandatööd, santehnilised tööd ning elektritööd.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.